Opel astra GSI be milyen olajat vegyek?
Figyelt kérdés
5W 30 vagy 10W 40?
1991 es, 1998 ccm, 150le kb. 30.000 km
2014. szept. 24. 09:56
1/6 anonim válasza:
5w-40-es ajánlok bele de a 10w-40-es is belevaló.Ha sokat jársz sportosan akkor mehet bele 5w-50-es is.
2/6 A kérdező kommentje:
Most 10w 40 gm olaj van benne. Többb napot áll az autó eléggé csattogtak a hidrotőkék. Megpróbálom akkor az 5w 30 at. Márkában valami javaslat? Én liqui molly t néztem ki.
2014. szept. 24. 12:30
3/6 A kérdező kommentje:
Elírtam 5W 40 et akartam irni hozzászolásban.
2014. szept. 24. 12:31
4/6 anonim válasza:
Jó megbizható a liqui.Én Total,Castrol,Mobil-1-et használok.Nem tudom hogy segít-e a másfajta olaj.Ha nagyon csattog akkor szervizbe kell vinni.Nem hiszem hogy drága lenne a javítás.
5/6 anonim válasza:
Nem hiszem hogy drága lenne a javítás.
Ja mihez képest...
6/6 anonim válasza:
Hát igen. 😊 Mihez képest.Ha Gsi-d van akkor nem csak hajtani kell hanem törődeni is vele.Ahogy minden autóval kéne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!