Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek is túlbecsülik a...

Sidewinder_27 kérdése:

Szerintetek is túlbecsülik a BMW-ket? A BMW-s nek nagyobb a respektje minden téren?

Figyelt kérdés
Mármint félreértés ne essék, minden tiszteletem a bajor motoriparé. Azért mégiscsak világszinvonalú márkáról van szó, de nem értem hogy miért jelent többet az a három betű mondjuk a nőknél (némelyiküknél). Mert a jelen gazdasági helyzetben már az is nagy szám ha valaki fennt tud tartani egy normális autót (nyilván itt az ilyen márkákra gondolok mint a peugeot renault fiat seat honda mazda toyota stb. nem az ilyen kis pinaringató szappantartó nagyon olcsó kategóriás autókra.) mert tegyük fel hogy ha én odamegyek a jól megcsinált izlésesen tuningolt fiat puntommal és van ott egy tök gyári állapotú használt BMW-s csávó akkor a csaj vele fog hazamenni mer az a három betü ott van az elején (nyilván lenne jobb példa is mint a csajozás de most ez jutott eszembe. És bocs a kisregényért)

2014. szept. 22. 19:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

@ 19:56

Utcánkba is áll egy ilyen "tuning" Fiat Punto. Van alatta valami elég béna hófehér alu felni, a csomagtartó ajtó karbon fóliás, sötétített az üveg, meg van rajta valami tuning találkozó matricája. Na hát lehet tőlem egy egyedi, még is inkább a heveny hányinger fog el tőle, és inkább 100x egy jó gyári BMW.

2014. szept. 23. 19:25
 12/18 A kérdező kommentje:
11# igen sajnos a tuninggal vigyázni kell mert ha csak ész nélkül rakosgatsz mindent a kocsira akkor könnyyen közröhely tárgya lehet az ember de megleheet ezt jól is csinálni csak nem kell tulzásba vinnie az embernek.
2014. szept. 24. 06:59
 13/18 anonim válasza:
90%
Most komolyan egy Fiat Puntohoz hasonlítasz egy BMW -t? :) Ne viccelj már az ilyen kis s*ggrakétákkal mit akarsz ? Vigyen el a boltba meg ide oda de az nem arra van,hogy tuningold vagy villogj vele.Kispályás autó..
2014. szept. 30. 13:21
 14/18 anonim ***** válasza:
90%
Az előző leírta ami benne is motoszkál, csak én nem akartam ennyire az arcodba vágni.
2014. szept. 30. 19:38
 15/18 A kérdező kommentje:
Nos köszönöm mindenkinek a válaszát igen hasznos megnyilvánulásokat kaptam (többnyire). Úgy döntöttem hagyom a fiatot a francba veszek inkább egy Toyota MR-2est az ritkább is meg tuning se nagyon kell neki
2014. okt. 4. 09:21
 16/18 anonim ***** válasza:
44%
BMW t vegyél nekem 530i touring van 230 at kiviszi pedig 20 éves
2014. okt. 4. 16:33
 17/18 anonim ***** válasza:
50%

A furcsa mikor mindenki azzal jön neked, tuti csajozni vettél bmw -t és azért van öreg kocsid, mert csóró vagy.

(messziről látni a valóság show nevelkedett hülyéket akiknek bmw=csajozás)

Azt meg csak a bmw és merci tulajok tudják milyen érzés mikor a sportkocsit és a europai limuzin kategóriát összemossák. 10-20éves koromba sportkocsikért voltam oda és vettem is veterán sportkocsit, most 30 szedánt akartam, de sportost. A választás egyértelmű volt.

Itt belepakolsz több száz kiló lomot vagy 5személy és 5nagytáska. Mikor rád jön az öt perc keresztbe csaphatod.

Sok olyan dolog széria ami máshol extra és az itteni extrák meg leírhatatlanok.

Én sose fogom megérteni mikor emberek kiadnak pár misit egy új "vicc kocsira" mikor annyiból mondjuk egy E32 750iL vagy w140 SEL600 lehet a garázsban.

Aki meg átlagember havi fix bérből ott meg sose fogom megérteni a fiatal 1.0 1.2 puntó,corsa,stb. -t mikor 1misi alatt ott a W124, E34.

Itt még a fa fa, a fém fém, az üveg üveg.

Hátul hajt és nem "elöl kapar hátul kormól", mint a tdi golf.

A csajok? há-há-há messziről kiszúrni az ilyeneket akik max pipáztatni jók, de sose lennék szerelmes beléjük! Igaz pipáztatáshoz is gusztus kell.....

Emlékszem mikor fiatalon volt egy kipofozott sportmotorom amit előttem összetörtek, többségnek még mz,pannonia,stb és sok csaj első kérdése "mennyi volt", az eszükbe se jutott fillérekbe került, mert öreg és 5X földhöz csapták már előttem.

A kérdezőnek: MR2 vel jól jársz, ha a régire gondolsz, nagy kedvencem a bukólámpájával! Csak lehet eltelik 5-10év és te is tágas kasztnit szeretnél...

Még annyi, ha bmw -n törted a fejed és azért nem szeretnél, mint egyik munkatársam mondta(régen maffia kocsi volt, most csajozós hülye gyerekeké),akkor neked is azt mondom amit neki: sz@rd le mit gondol a köznép róla és próbáld ki milyen érzés teli pakolni sok csomaggal vagy keresztbevágni egy teszkóparkolóban.

A csajokat meg duplán sz@rd le, aki igazán szeret nem a kocsidért fog, úgy is kiderül szerelmes beléd vagy csak rád mászik....

2014. okt. 6. 00:33
 18/18 anonim válasza:
21%

Nekem egy E46 320d-m van. És gyakorlatilag nem érdekel ki, mit gondol. Amikor autóvásárlás előtt álltam, két autó volt tervben. Egy Volkswagen Passat 1.9 PDTDI, illetve a jelenlegi BMW 320d. Igaz, a Passat egy kicsit olcsóbb lett volna, de a BMW-re esett a választás, a gyönyörű formaterv miatt. Mivel sokkal jobban néz ki. És nem azért, mert BMW és remélem minél több csaj csücsül bele. Egyszóval mérlegelj, hogy elbírja-e a pénztárcád és aszerint válassz, hogy melyik tetszik Neked!

És egyébként én is szoktam szidni egy pár BMW-st, aki egy k*cs*g és látszik rajta, hogy azért van neki hogy menősködjön.

Ami pedig a fenntartást illeti. Nos, valóban drágább. Pl. kellett egy pici alkatrész az autóhoz, amit 10.000 Ft-ért kaptam meg, ugyanez a Passathoz 3000 Ft lett volna. Ennek ellenére állítom, hogy az ember nem hiába fizeti meg a márkát!

2014. okt. 7. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!