Valaki nemtudja véletlenül hogy BMW E 60 nál a műszerfalon a két óra közt kijelzett egy tartályhoz hasonló négyszög ábrát amiben hullámos vfolyadékot ábrázoló elválasztás van ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Hibakód jelentésről szóló táblázatot honnét lehet letölteni?2014. szept. 22. 15:35
2/7 petizacc válasza:
3/7 anonim válasza:
Kifogyott az ablakmosó folyadék.
4/7 A kérdező kommentje:
A képek közt ez sajnos nincs meg , de a 4 es számu jelzést is kiszokta dobni, bár tegnap egy liter fagyállót rátöltöttem és pont tele lett a tartály lehetséges hogy az volt az mert azóta nem jelzi a korábbit, bár hogy mitől fogyott ki az passza,kb 10 ezret mentem a kocsival mióta hozzámkerült még nyár elején vettem addig nemvolt iylen ,lehet elpárolgott?
2014. szept. 23. 09:17
5/7 anonim válasza:
Az nagyon durva, hogy egy egész litert utána kellett öntened. Ezzel hosszabb útra ne indulj amíg nincs meg a hiba oka. Ha nincs sehol a motorteret borító tálcán alul folyási nyom, és továbbra is kell bele öntened (tehát minimum alá esik a vízszinted) akkor hengerfejes a kocsid.
6/7 A kérdező kommentje:
hát passz, remélem nem hengerfejes,nemlátok egyébként semmilyen folyást rajta sehol alatta sem, néha a kondenzviz hagy egy kupaknyi kis foltot de csak ha használok sokat klimát.egyébként a hőfokot hol jelzi utána lehet nézni valahol hogy hányfokos a motor stb?
2014. szept. 24. 19:22
7/7 anonim válasza:
you tube-on van videó a hőfokra ,de bonyolult előhozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!