Kezdő autó friss jogsisnak!?
Figyelt kérdés
Valami strapabíró autót keresek olcsó biztosítással nem túl drága alkatrész ellátással! Minden nap használnám kisebb nagyobb távok megtételére, haverokkal ide oda menni Szeged Piliscsaba és Pest környékén. Nézegettem a Chrysler 300c-t és a Volvo v40-est de ezek még nem igen jöhetnek szóba. Inkább dízeles autót keresek de ha régebbi az autó akkor jobb lenne a benzines. Durván 800000ft-ot szánnék az autóra! (Ilyen autókat nem szeretnék Lada,Trabant,Suzuki,Wartburg)
Ebben szeretnék segítséget kérni, előre is köszönöm a válaszokat!
2014. szept. 20. 23:17
1/6 anonim válasza:
800-ért már kapsz V40-et. Ha tetszik a volvo formája és dízel kellene akkor mondjuk a régebbi VW motoros 2.5TDI V70/S70 Volvo pl nem rossz választás.
Vagy lőjj valamit a VW TDI érájából.
2/6 anonim válasza:
Én az Opel astrát javaslom vagy a Peugeot 307 est meg esetleg a WV Passatot vagy Golf 3 at ezek elég jók, alkatrészt dobják utánad kb biztosítást a Postán érdemes megkötni, s én szerintem a benzines autókkal jobban jársz mint a dízelesekkel. Az alkatrész jóval olcsóbb hozzájuk.
3/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!