Mazda 3-at vennék de melyik motorral?
Figyelt kérdés
dízel vagy benzin?
1.6 dízelről rosszakat hallottam. abból az erősebb kivitel lenne.
benzin 1.6 vagy 2 literes változat. De abból sem tudom melyik lenn a gazdaságos.
Sedan kivitelű lenne. A lényeg az lenne ha nagyon ovatosan megyek 6-6.5l körül kijöjjön a fogyasztás.
Benzin esetén, amikor úgy adodik, hogy csak elkell jussak valahova akkor gáz üzemet mindenképpen beépítenék.
2014. szept. 20. 21:09
1/4 anonim válasza:
Benzines, vagy dízel, mindenképpen az dönti el, mennyit mész évente, és milyen hosszú utakat. Rövid utakra, és évi kb. 15000 km-ig elég egy 1.6-os benzines, de az is megeszi a 7-8 litert vegyes használatban. Ilyen van az unokatesómnak, egyébként kiváló minőségű autó.
2/4 anonim válasza:
Mekkora lenne az éves futás? Ha alacsony akkor - és használt autót nézel - akkor benzin. A 6-6,5 a 2.0 benzinnel szerintem kizárt, de még az 1.6-tal is csak igen óvatos lábbal fog menni.
3/4 A kérdező kommentje:
az nem baj ha ovatosan amikor sietek akkor nem számít:)
benzines kellene akkor mert max évi 15-20E. De annál több kizárt. Még lehet sokat is mondtam.
De azért nem akarom, hogy lomha legyen. Szoval ha kicsit oda lépek akkor mutassam meg h van benne erő.
2014. szept. 20. 23:30
4/4 anonim válasza:
Szerintem évi 10-15 ezres futáshoz nyugodtan megveheted a 2 literest. Az sem fogja lezabálni a fejed és annyit kibírsz, hogy havonta max 1-2 ezerrel többet hagysz a kúton. Ekkora teljesítményért én simán áldoznék ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!