Ha nem a gyári motor van egy autóbam, teszem azt egy Ladába, beleszerkesztek egy Skyline motort akkor azt hogy lehet forgalomba helyezni?
Alapvetõ problémákkal fogsz találkozni, az van. Nem elég egy motorcsere, ha egy gyárilag kis teljesítményū motorral szerelt kocsiba beleraksz egy sokkal erõsebb motort garantáltan nem fogod a vasad az úton tartani sokáig. Plusz majd' mindent le kell cserélni az autón, váltó, kipufogórendszer, fékrendszer, hūtõrendszer, stb.
És az sem garantált hogy le tudod vizsgáztatni
Sok sok munka. Én Ascona-nál gondolkoztam ezen. Sokszor csak 1.2 példányokat találtam, de a 2.0-ás motorral szerelt darab kellett volna. A ccm különbséget is ki kell fizetned nemcsak az engedélyezést. Plusz ahogy mondták sok alkatrészt le kell cserélni, hogy működjön az autó.
Eleve akkora motorral kell megvenni a vasat amekkorával szeretnéd. Vagy ha nem megy akkor marad a tuning. Vlmeddig az is izmosítja a kis ccm-es motort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!