Opel vétel- a rendeléshez számítva mennyi idő alatt készül el és szállítanak ki egy új autót a gyárból?
Van, hogy valóban eletelik 2 hónap is a megrendeléstől számítva. De legutóbb olyat olvastam Opel fórumon, hogy aki megrendelte az Astra-ját és az késett még egy hónapot kárpótlásúl tettek bele még 2-3 extrát ajándékba.
Az mondjuk nem rossz kompenzáció :)
Csak ne lenne egy olyan Astra ami nekem kellene 7.5 millió :/
Hát akkor remélem az enyémmel is késnek majd :D
Amúgy az Opel listaáraitól egyáltalán nem kell megijdeni, én pl. elmentem hozzájuk kipróbálni az Astrát, és kaptam egy árajánlatot is(épp valami akció volt): összeraktam egy dízeles Astra kombit listaáron 6 450 000 forintért, amiből lement 19% kedvezmény (magánvállalkozóknak, mindenki másnak 900 000 forint, de szerintem meg lehet egyezni), plussz az akció keretében lement még 120 000, úgyhogy végül is 5 100 000 volt a végső ajánlat, ami már szerintem jó. Csak be kell menni, ők nagyon szívesen dobják utánad a kedvezményeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!