Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baja lehet az mz-m gyújtásá...

Mi baja lehet az mz-m gyújtásának?

Figyelt kérdés

Üdv!

mi lehet a baja az ETZ-mnek?

Tehát szerelgettem, a sarukat nyomkodtam vissza a helyükre, mielőtt lecsúsznának, és egy fém fogóval, benyúltam, az üllés alatt az aksi felől, egy saruhoz, és véletlen hozzáért a fogó, ahhoz a trafóhoz vagy kondenzátoroz, ilyen alumínium színű, hengeres, valami, több dolog is van rákötve, és szikráztak egyet, onnantól nincs semmi gyújtás, kb 1 mp-ig érhetett össze,  ennyi idő alatt zárlatos lehetett? vagy biztosíték baja lehet? vagy mi lehet?  azzal a vezetékkel zártam össze ami ilyen piros színű sárga csík megy rajta végig, és a feszültség szabályozóba megy, a fesz. szabályzó jobb oldalára csatlakozik, a legszélére csatlakozik a saruval.    szóval szikrázott egy nagyon kevés ideig, és onnantól nincs gyújtás, nem működik semmi ha gyújtásra teszem, se a töltésjelző lámpa nem világít, se semelyik lámpa, se duda, semmi nem működik.  aksi jó, mert kipróbáltam úgy hogy a dudáról lehúztam a sarukat, és az aksit rákötöttem a duda sarujaira, a duda működött, szóval jó az aksi.  Mi lehet a gond? Mire tippelnétek?

Köszönöm

2014. szept. 20. 13:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Biztosíték ment ki.
2014. szept. 20. 14:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen a biztositek ment ki. Elvan szakadva. Mehetek vele biztositek nelkul? Vagy nagy a kockázata hogy valamije tonkremegy?
2014. szept. 20. 15:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy mehetsz vele biztosíték nélkül, csak kíváncsi vagyok, hogyan tolod majd ki a gödör aljából. Mert gyújtás nélkül legfeljebb odáig megy, feljebb már nem nagyon...
2014. szept. 20. 15:59
 4/6 A kérdező kommentje:
ha átkötöm a sarut a biztosítékot kiiktatom, akkor van gyújtás, működik. csak, hogy mennyire kockőázatos?
2014. szept. 20. 16:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Taknyolás felsőfokon :D Ennyire nagy összeg egy 20 ft-os biztosíték megvásárlása?
2014. szept. 20. 16:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem az a dolog, hogy mennyibe kerul. Hanem hogy holnap akarnék vele motorozni. És hogy lehet e vagy nagyon kockázatos, hogy valami tönkremehet e benne. Amúgy 4 biztosítéknak kell e benne lennie? Mert 3 volt benne. És a pozitív saru felülre van kötve ott nincs biztosíték mert a tartója sincs ott. Vagy egyáltalán kellene e ott lennie?
2014. szept. 20. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!