Audi A4 1.9TDI (110 LE) vagy Ford Focus 1.8TDCI (116 LE)?
Figyelt kérdés
1999-2000-es audi 1.9 tdi 110 lovas motorok a jobbak, megbízhatóbbak, vagy a kicsit fiatalabb 2002-2003 Ford Focus 1.8 tdci 116 lovas motorok? Nekem mindenben jobban bejön az audi, ahogy utána olvastam az 1.9 tdi motorok jobbak mint az 1.8 tdci motorok. Vélemény?2014. szept. 20. 11:48
1/4 anonim válasza:
Azt vedd, amelyik jobban bejön, én inkább nem javaslom egyiket sem, mert nem szeretem, ha le-dibatb_zi-znak ;)
Az amerikaiakért annyira nem vagyok oda. (Focus 1,8-ast vezettem, meg 1,6-os dízelt is, nem tudom, volt-e bennük Turbó, de harmatgyengék voltak)
2/4 anonim válasza:
Focusból csak 2004-est, vagy az utánit vegyél. Azok nagyon eltalált konstrukciók.
3/4 A kérdező kommentje:
Miben jobb a 2004-es Focus mint mondjuk a 2002-2003-as, tdci motoros? Valami motorikusan jobb benne?
2014. szept. 20. 12:57
4/4 anonim válasza:
Most nem azért mondom az Audit, mert a Fordot lenézem, de ez a TDCI nem egy nagyon eltalált motor, a 110 lovas Audi TDI pedig nagyon megbizható, mint tudjuk. Szóval azt vedd inkább, vagy nézz a Focusból TDDI-t, azok megbizhatóbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!