Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire figyeljek egy Riga...

Yepp1999 kérdése:

Mire figyeljek egy Riga vásárlásánál?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy Riga Kárpátiát ,már ki is néztem (15.000 Ft) ,mire figyeljek ,van-e a rigáknak valami speciális bajuk?

2014. szept. 19. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Van.

Egy napig nem megy szervíz nélkül.

2014. szept. 19. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
azt tudd meg hogy a hulladék gyűjtőben vissza kapod e az árát!
2014. szept. 19. 20:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Na?Ekkora a Riga gyűlölet?Legalább annyit ,hogy miért?
2014. szept. 19. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Kézenfekvő,nem?

Volt ugyanis rigám..Elcseréltem egy tál pörköltre..xD

2014. szept. 19. 22:48
 5/5 anonim ***** válasza:

#4: Haverom meg egy buszjegy árára, aszonta, azzal legalább haza tud menni 160 km-re :D

A Riga nem motor, csak annak csúfolják. Messzire ne indulj el vele, mert többet fogsz mellette gyalogolni, mint rajta ülni. Sajnos ez a típus a szocreál járműipar nem túl fényesre sikeredett műremeke, ennél már csak talán a Verhovina és a Jawa Mustang sikerült szarabbul.

Szerintem inkább tedd el azt a 15.000 kemény magyar valutát míg a dupláját-tripláját nem tudod összeszedni, és vegyél egy Simsont inkább. Az sem volt valami hű de milyen megbízható járgány, de a Rigánál azért fényévekkel jobban sikerült. De szerintem a legjobban valami 20-25 év körüli japán robogóval járnál (Honda Dio, Yamaha Jog, vagy valami hasonló), ha már mindenképpen ilyen árkategóriában kell gondolkodnod. Az is szar lesz, de azt elég egyszer rendbe rakni, nem kell majd minden második héten, mint a Rigát.

2014. szept. 20. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!