Mire figyeljek egy Riga vásárlásánál?
Van.
Egy napig nem megy szervíz nélkül.
Kézenfekvő,nem?
Volt ugyanis rigám..Elcseréltem egy tál pörköltre..xD
#4: Haverom meg egy buszjegy árára, aszonta, azzal legalább haza tud menni 160 km-re :D
A Riga nem motor, csak annak csúfolják. Messzire ne indulj el vele, mert többet fogsz mellette gyalogolni, mint rajta ülni. Sajnos ez a típus a szocreál járműipar nem túl fényesre sikeredett műremeke, ennél már csak talán a Verhovina és a Jawa Mustang sikerült szarabbul.
Szerintem inkább tedd el azt a 15.000 kemény magyar valutát míg a dupláját-tripláját nem tudod összeszedni, és vegyél egy Simsont inkább. Az sem volt valami hű de milyen megbízható járgány, de a Rigánál azért fényévekkel jobban sikerült. De szerintem a legjobban valami 20-25 év körüli japán robogóval járnál (Honda Dio, Yamaha Jog, vagy valami hasonló), ha már mindenképpen ilyen árkategóriában kell gondolkodnod. Az is szar lesz, de azt elég egyszer rendbe rakni, nem kell majd minden második héten, mint a Rigát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!