Kismotort szeretnék majd venni B-s jogsim van, ajánlanátok valamit, ami nem robogó?
Figyelt kérdés
Valamit, ami jól néz ki :D
Fajtát, vagy képet linkelnétek?
Továbbá minden érdekelne ebben a témában.Hány köbcentisig lehet B-s jogsival vezetni kismotort?
Köszi aki tudna segíteni:)
2010. jan. 19. 19:34
11/27 A kérdező kommentje:
Igen, az Aprilla tetszett :)
De végül is hajlandó vagyok biciklivel is bárhová elmenni, de a praktikusság kedvéért lenne a motor majd ;)
2010. jan. 19. 22:13
12/27 anonim válasza:
Kevesen fogták fel a kérdést úgy látom... :D Na de sebaj! Ha motorozni szeretnél, akkor szerintem egy 80-as lenne neked testhezálló. Ajánlani tudnék egy Yamaha DT 80 LC2-t, ezeket megkapod 170-180ért, tökéletes gyári állapotban, alig 10 ezer kmel. Alkatrész van bőven, megbízható, max 4et eszik ha kínzod, de el lehet vele járni 3-ból is , elég nyomatékos, alapból erős, nem kell mindenféle tuning bele, amire rámegy a gatyád is, valamint azért csak stílusosabb egy nagy enduro, mint egy kis mákdaráló. Nem azt mondom, jó a robogó is, de az szerintem csak boltbajárásra jó, de ezen most ne vesszünk össze! Hello! 15 éves taknyos kölyök, tudom hogy qrva anyámat.
13/27 A kérdező kommentje:
Semmi baj, örülök hogy írtál, mindenkitől elfogadok tanácsot :D!
De még csak tervezem a motort, és most akkor elárulok valamit: lány vagyok :P ;)
De ha az elején írom meg nem kaptam volna normális válaszokat :P!
2010. jan. 19. 23:06
14/27 anonim válasza:
sok kis 50es gyorsasági van, nekem is ilyen van, olcsón vettem, nagyon jó, városban mászkálni tökéletes, hogy az ilyen b.zik mint az első kommentelő kinevetnek vele azt meg pont lesz.rom magasról, egy 250es kétütemű is visít magas fordulaton. A lényeg hogy eljárok 2-3 literrel, és 5000 a biztosítás egy évre. a hátránya a felfüggesztés, ezekre az utakra nem igazán jó, kerülgetni kell minden gödröt. inkább keress supermoto-t.
15/27 anonim válasza:
Milyen magas vagy amúgy? Attól is függ. tehát pl 16 centivel nem igazán ajánlom a DT-t... :)
16/27 A kérdező kommentje:
178cm ;)
2010. jan. 20. 15:19
17/27 anonim válasza:
Végre egy motoros hölgy:) Szerintem ne akadj el az 50ccm-nél. Butaság ilyen kis motort venni. Főleg ha az gyorsaságinak van álcázva.Sem kényelmi, sem motorikus szempontból nem ajánlott. Ahogy az előttem szóló írta, 80ccm a minimum. És ezt a rendőr sem veszi észre. Még ha egy 125ccm-s folyadékhűtéses vasat veszel azt sem veszik észre a rendőrök.Egy 50ccm-s motort, kb 3-4 hónap alatt kinősz, és ugyis nagyobb kell majd. A DT tényleg egy stílusos motor. Ha a kinézetre, és nyomatékra mész, akkor 2üteműt vegyél. Ha tartós, kis fogyasztású motor kell, ami gyengébb akkor még is csak egy 50es négyüteműt ajánlanék. Ha jó szerelő kell, magamat ajánlanám:D ha további segítségre van szükséged: chopper-89@live.com ez csak e-mail.
18/27 anonim válasza:
a kétütemű és a nyomaték 5 különböző dolog :D
egy normálisabb rendőr pedig már észreveszi ha 125öst használsz segédmotornak. alvázszám megnéz, bemond és hopp megmondják hogy rendszámköteles-e.
19/27 anonim válasza:
Egy kis négyütemű, pl egy yamaha sr125 gyenge. Nézd meg hogy milyen teljesítményt és nyomatékot tartogathat egy 125-ös kétütemű.
20/27 anonim válasza:
Szerintem, mint már azt hiszem írtam si ennél a kérdésnél, egy 80as Dt lenne neked a megfelelő! :) Jól is megy, keveset is eszik, átlátod róla a forgalmat, és a SÜNök se veszik észre, mert nem nagyobb mint egy 50es, valamint a henger se óriási.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!