Tulajdonosa és üzembentartója vagyok egy Suzuki Swiftnek. Milyen költségekkel járna ha Édesanyámat tenném üzembentartóvá?
detto az osszes automnak ami volt anya az uzembetartoja xD
sokkal olcsobb.
30 Éves vagyok,1,3 sedan-om van. Negyedévre 18 ezer a biztosítás B-0 ban.
Sajnos nem azonnal írattam édesanyám nevére, ezért jóformán 1 hónapon belül fizettem ki kétszer a 6000-t Mindegy is. Volt segítségem akit ki tudtam kérdezni hogyan alakulhatna jobban a biztosítás. Szóval én is átírattam az autót. Édesanyán nevén a biztosítás 11 ezer, plusz a baleseti. EGÉSZ ÉVRE!!!!!
Mivel egyenesági leszármazott lesz az üzembentartó, így a vagyongyarapodási 25% ot nem kell megfizetni! Szóval 6000 és Máris édesanyád neve fog szerepelni a forgalmiban.
Utána már csak arra vigyázz, ha tabdin jársz, hogy a Mikulás nevű, frissen szabadult rendőrművészt jó messze kerüld. Vagy,! Figyelmeztesd a forgalmi üzembentartói bejegyzésére, mert különben az édesanyád nevén fog szólítani. Akkor is ha férfi vagy! (tapasztalat)
Köszi az infót.
Ma el is intéztem a dolgot.
Pár hónapra biztosan Édesanyám lesz az üzembentartó (lehet 1 évig is) mivel külföldön tartózkodtam kicsúsztam a 30 napos felmondási időből és a KÖBE 28500 Ft-ot szeretet volna tőlem "behajtani" egy 21 éves literes suzukira...
Egyébként az éves díjam 14 500 lett volna a k&h-nál, jelen esetben 13 000 Ft lett A0-ban szintén a k&h.
Két évet voltam a Köbénél és évenként 4e ft-ot emeltek, ebből lett elegem.
Új forgalmi egyébként is kellett volna mivel vonóhorgos lett az autó.
Így összességében 8 000 Ft-ot spórolok ezen a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!