Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
3-szor voltam vezetni autóval rutinon. Egyszerűen nem érzem a kuplung holtjátékát. Pedig lassan finoman engedem fel a kuplungot,valahogy nem érzem a "finomságát".Szerintem veszek még néhány órát majd rutinvizsga előtt.2010. jan. 19. 17:44
1/4 anonim válasza:
Majd belejössz. Tudom közhely, de tényleg. Nem kell görcsösen akarni, egyszer csak elkezded érezni. Aztán majd átülsz egy másik kocsiba, ott megint más lesz, de egyre hamarabb rááll a lábad.
Én amikor elkezdtem a rutin, egy 1.9-es diesel Clio-t fullasztottam le állandóan. Pedig azt nehéz...
2/4 anonim válasza:
Próbáld meg a felengedett kuplungal párhuzamosan egy kevés gázt adni de pöckölgetve.Mintha túráztatnád a motort,de csak finoman.Ez segít majd hogy ne fulladjál le.Ha erre a nagyon egyszerű módszerre rászoksz,attól kezdve bármilyen autóval sikerül lefulladás nélkül elindulnod.A rutin vizsgádat pedig nagyon higgattan csináld végig,majdnem úgy mint az az ember kinek nincs semmi veszteni valója.Sok sikert.
3/4 anonim válasza:
Semmit nem csinálsz rosszul. :) Én is állandóan lefulladtam, ráérzel, hamarabb mint gondolnád. ;)
4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Rendesek vagytok a vigasztalás miatt. Tegnap voltunk egy nagyobb,jobb oktató pályán ahol mar mások is voltak. Egyre jobban élvezem a vezetést,és az oktató is említette határozottabban veszem a vezetés technikáját. Balesetmentes utakat! :)
2010. jan. 22. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!