Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit csinálok rosszul?

Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
3-szor voltam vezetni autóval rutinon. Egyszerűen nem érzem a kuplung holtjátékát. Pedig lassan finoman engedem fel a kuplungot,valahogy nem érzem a "finomságát".Szerintem veszek még néhány órát majd rutinvizsga előtt.
2010. jan. 19. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Majd belejössz. Tudom közhely, de tényleg. Nem kell görcsösen akarni, egyszer csak elkezded érezni. Aztán majd átülsz egy másik kocsiba, ott megint más lesz, de egyre hamarabb rááll a lábad.

Én amikor elkezdtem a rutin, egy 1.9-es diesel Clio-t fullasztottam le állandóan. Pedig azt nehéz...

2010. jan. 19. 17:49
 2/4 anonim válasza:
Próbáld meg a felengedett kuplungal párhuzamosan egy kevés gázt adni de pöckölgetve.Mintha túráztatnád a motort,de csak finoman.Ez segít majd hogy ne fulladjál le.Ha erre a nagyon egyszerű módszerre rászoksz,attól kezdve bármilyen autóval sikerül lefulladás nélkül elindulnod.A rutin vizsgádat pedig nagyon higgattan csináld végig,majdnem úgy mint az az ember kinek nincs semmi veszteni valója.Sok sikert.
2010. jan. 19. 18:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmit nem csinálsz rosszul. :) Én is állandóan lefulladtam, ráérzel, hamarabb mint gondolnád. ;)
2010. jan. 21. 18:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Rendesek vagytok a vigasztalás miatt. Tegnap voltunk egy nagyobb,jobb oktató pályán ahol mar mások is voltak. Egyre jobban élvezem a vezetést,és az oktató is említette határozottabban veszem a vezetés technikáját. Balesetmentes utakat! :)

2010. jan. 22. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!