Mért vagyok ilyen béna?
Figyelt kérdés
1-szer meghúztak forgalmi vizsgán, azóta már egy rakat pótórán vagyok túl, de egyre bénább vagyok.Egyre többet hibázok, még olyanokat is amiket máskor tudok.Mindig elhatározom, hogy most odafigyelek és jó leszek,mégis minél jobban akarom,annál sz@rabbul megy, 2 nap múlva vizsga, és úgy érzem most bénább vagyok mint az elején.2010. jan. 19. 14:54
1/8 anonim válasza:
Sztem túl sokat parázol rajta és azért hibázol sokat!!!
Nyugi ne idegeskedj rajta csak rosszabb lesz!!!
2/8 anonim válasza:
nekem ugyanez volt. vizsga előtt kb. egy héttel kezdődött, nem ment még a sebességváltás sem. Semmit nem tudtam megcsinálni, ami korábban tök jól ment. Csak parázol a vizsga miatt, azért van ez.
3/8 A kérdező kommentje:
De tudatosan nem parázok, inkább már szeretnék túl lenni rajta,de mivel most itt bénázok, úgy érzem nem fog menni, pedig az 1.vizsgán nem rontottam dúrvákat és szépen mentem csak parkolni nem tudtam és beragadtam 1 busz mögé és nem tudtam sávot váltani miatta.
2010. jan. 19. 15:06
4/8 anonim válasza:
az is elég,ha tudatalatt parázol...
a negatív gondolatokat töröld!!!!!!!
5/8 anonim válasza:
Gondold azt minta a haverjaid ulnenek mogotted/melletted.
Az en vizsgamon oktato, es vizsgabiztos is beuppant hatra es a kocsik fefuggeszteserol beszelgettek, nem figyeltek ram, epp csak mondta hogy merre menjek. Sajnos egyikojuk sem el mar :(
6/8 anonim válasza:
Hát barátom én arra gondolok hogy nem veled van a baj. És ne idegesítsd fel magad, mert te mindent jól csinálsz csak izgulsz, ez természetes. Itt arról van szó kérlek szépen hogy a tanulókat már a lóvé miatt húzzák meg legalább 1szer. Velem ugyanez volt, másodszor egy másik vizsgabiztos beült és aludt. le se sz@rta mit csinálok, szóval ne pörgesd magad, csak nyugodtan csináld amit kell..Lehet lesz egy fura kérdése az oktatódnak: "Mennyit ér neked hogy átmenj?" (boríték)
7/8 anonim válasza:
Valószínűleg az előttem szólóknak van igaza,nagyon parázol a vizsgán.Vagy egyszerűen nincs érzéked a vezetéshez.Ilyen is van.
8/8 A kérdező kommentje:
De néha jól megy, néha meg mindent elrontok.Igaz már elegem van belőle és elég stresszesnek érzem, hogy mindig menni kell és jó lenne már túl lenni rajta.AMikor elkezdődik az óra már azt várom, hogy vége legyen.Szeretnék majd vezetni,de ezeken a kötelező dolgokon szeretnék már túl esni.Szeretnék a saját érzéseim szerint vezetni és nem úgy mint ahogyan az oktató akarja.Illetve persze stresszes az is, hogy ő nagyon aggódik az autója miatt, ami érthető,de elég érzékeny ember vagyok és szarul esik ha leb@sznak.A magán életben is megvisel ha leszidnak, de azokat már megszoktam,de ha túl leszek rajta,akkor még a tanpálya közelébe se szeretnék menni.
2010. jan. 20. 06:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!