Mitől van az, hogy mind a négy gumit felfújattam a benzinkúton de 2-3 nap múlva ugyanúgy laposnak látom? Ez minek a hibája?
Figyelt kérdés
2014. szept. 14. 15:09
1/9 anonim válasza:
Mind a 4-et? Akkor valaki bohóckodik veled..
2/9 A kérdező kommentje:
az első gumik laposak csak
2014. szept. 14. 15:20
3/9 anonim válasza:
Meg kell nézni benne újra a nyomást: ha ugyanannyi, mint amit beállítottál, akkor a szemed csal. Ha nem, akkor meg vagy eresztenek, vagy valami hasonló.
4/9 A kérdező kommentje:
eresztenek szerintem :/ de az mitől lehet?
2014. szept. 14. 15:24
5/9 anonim válasza:
Lehet hogy a szelepnél, lehet hogy szög ment bele, de ereszthet a gumi és a felni közt is. Ha pedig lehűl a hőmérséklet a levegő térfogata is csökken ilyenkor a nyomás is csökken és elől van a nagyobb súly és jobban meglátszik.
6/9 dirtboy válasza:
/de 2-3 nap múlva ugyanúgy laposnak látom?/
csak látod vagy lapos is,nem mindegy.
auchanba lehet kapni kb 300ftért guminyomás mérőt,kb 10x4x3cm az egész,lényegében egy kis óra meg egy szár. pillanatok alatt bárhol lemérheted a nyomást a kerékben.
aztán nem kell azon agyalni hogy csak úgy látod vagy tényleg kevesebb a nyomás benne.
néztem is gyorsan egy képet,tessék [link]
7/9 anonim válasza:
Szerintem is a szeleppel lesz gond (ugyanez volt a bal hátsómnál, 2 naponta lehetett fújni). A szerelő kicserélte, azóta jó.
8/9 anonim válasza:
Apró szeg volt az enyémben amitől csak kb 1 hét alatt eresztett le annyira hogy már szemmel is látszott.
9/9 A kérdező kommentje:
szelep az az ahova bedugod a fújókát is nem? s annak mennyi lenne a cseréje? gondolom az a szelep nem a külső guminak a része, vagy de ?
2014. szept. 14. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!