Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Külföldi rendörautót, lehet...

Mr.ember kérdése:

Külföldi rendörautót, lehet használni Magyarországon?

Figyelt kérdés
Ha Hollandiában megveszek egy Holland rendszámú, Angol rendörautót, és az autónak megvan minden papíjra hivatalosan, akkor lehet-e azt Magyarországon használni? Ha Angliába elmegyek azzal az autóval, akkor ott lehet használni? Az auto egy már nem használt Manchester-i Volvo V70-es rendörautó. Itt a link a hírdetéshez: [link]
2014. szept. 9. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért? Elment az eszed?
2014. szept. 9. 21:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Fényhíd és police felirat nélkül lehet használni azt hiszem.

Bár pont elveszti az értelmét.

2014. szept. 9. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A police felirat és megkülönböztető jelzés leszerelése után minden további nélkül.
2014. szept. 9. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Így ahogy van maximum forgalomtól elzárt magánterületen használhatod. Ott szirénázhatsz is vele meg minden, azt csinálhatsz amit akarsz. De máshol - közterületen kizárólag fényhíd és police felirat eltávolítása után. Így már nem is buli gondolom.
2014. szept. 9. 22:08
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi :) :D

Amúgy szerintem nem drága ennyi pénzért, de az attól is függ, hogy kinek mi a drága és mi az olcsó. Meg, hogy kinek mi tetszik és megéri-e neki.

2014. szept. 10. 23:31
 6/7 A kérdező kommentje:
De ezt az autót nem Magyarországon szeretném használni, hanem inkább Hollandiában, mert Hollandiában lehet használni, úgy ahogy van. De ha például 1-2 hétre elmegyek vele Magyarországra, akkor megbüntetnek? Én nem arra gondoltam, hogy szirénázva száguldozol vele mindenhova, hanem arra, hogy az én autóm más legyen mint a többi, és egy Angol rendörautó ehhez tökéletesen megfelel, hiszen feltünik a tömegböl. Erre a kocsira nem lehet valamilyen engedélyt kérni?
2014. szept. 10. 23:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát szerintem a fényhíddal és a felirattal még az útvonalengedélyt se fogják megadni, max. ha letakarod/leszereled.

De ezt meg kéne érdeklődni az NKH-nál.

Érdekelne a válaszuk, majd bemásolnád ide?:)

2014. szept. 11. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!