Honnan tudnék vásárolni P20-hoz tartozó 2 mm vastag hengerfej tömítést?
kata kata, mióta foglalkozol veteránokkal? :D
(egyébként jó válasz)
Beszerezhető más adok-veszek oldalon is.
Viszont gyárilag a Pannóniákon nincs tömítés a henger és a hengerfej között. Kivétel ez alól az égéstér növelésére szánt lemezek(hogy alacsony oktánszámú üzemanyaggal is működjön).
Manapság 95-ösnél alacsonyabb oktánszámú benzin nemigen kapható. Tehát erre a lemezre nemigazán van szükséged. Kivéve ha rossz a tömítőfelület és nem akarod sikoltatni(nem tudom hogy a két hengeresek hengerfeje milyen minőségű, Nekem a T5-ösömön olyan zárványos hogy síkba köszörülésnél tele lett lyukakkal a felület...)
De, ha már a lemez mellett döntesz akkor inkább 0,5-öst tegyél alá(Egy hengeresekhez van, gondolom két hengeresekhez is). Valamint, ilyen esetekre egy időtálló házi megoldás: Vágsz magadnak sörös dobozból :) Mert minél vastagabb annál gyengébb lesz a motor.
"kata kata, mióta foglalkozol veteránokkal? :D "
P20,- 21,-Delux Volt "szerencsém" mindegyikhez.Azok a 70-es évek...:)))
Nála jobb tömítés szaki nincs az országban!
"P20,- 21,-Delux Volt "szerencsém" mindegyikhez.Azok a 70-es évek...:)))"
(nagyon helyes :P)
"Nála jobb tömítés szaki nincs az országban!"
Csak kérdés hogy megéri-e. Nem tudom hogy kéthengeresekhez menny ilyen árban adják, de egyhengereshez egyszerű, lézerrel vágott alu tömítés párszáz forint neten vagy börzén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!