Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nyáron a téligumi nem tapad...

Nyáron a téligumi nem tapad jobban mint nyáron a nyárigumi?

Figyelt kérdés
Tehát kb 3 éve télen nyáron a téligumi van az autón. A profilmélysége még bőséges. Mivel a téligumi puhább ezért azt gondolnám hogy nyáron a 30 fok melegben jobban tud tapadni mert puhább a gumi anyaga. De elindulásnál meg rohadt kónnyen kipörög. Pesig nem az autó nagyon erős. De ilyen 1500-as fordulatnál már simán lazán elforgatja a kerekeket. Benzines autó.
2014. szept. 8. 05:38
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Szerintem az én autóm téligumival hamarabb megáll mint egy abs nélküli autó pl lada zsír új nyárigumikkal.
2014. szept. 11. 15:15
 22/27 anonim ***** válasza:
Amíg nem élek a kis falud közelében, addig igazából leszarom. Te kérdeztél valamit, mi elmondtuk a véleményünket, te meg kötöd az ebet a karóhoz. Innentől magasról teszek rá. Felőlem felnin is közlekedhetsz.
2014. szept. 11. 15:39
 23/27 A kérdező kommentje:
Ménem az abs nélküli autókról beszélsz? Biztos hogyaz abs es autóm téligumikkal hamarabb megáll mint egy nyárigumis abs nélküli.
2014. szept. 11. 16:48
 24/27 anonim ***** válasza:
Mert nem azt kérdezted, okostojás!
2014. szept. 11. 19:20
 25/27 A kérdező kommentje:
Na de ugye hogy igazam van. Az enyém téligumival hamarabb megáll mint egy zsiguli nyárigumival
2014. szept. 12. 06:31
 26/27 anonim ***** válasza:

Te csak ne legyél benne olyan biztos.

Mivel az ABS mindössze annyit csinál, hogy tapadáshatáron tartja a kerekeket fékezés közben, ha a gumijaid rosszul tapadnak, akkor ABS-szel is rosszul fognak tapadni.

Az ABS nem valami csodaszer. De neked hiába is beszél az ember, mert úgyis mindig találsz egy újabb kifogást. Ráadásul ennek a témának semmi köze az eredeti kérdéshez.

2014. szept. 12. 09:18
 27/27 A kérdező kommentje:
Bőséges ahogyan lassul. Szóval ja nem ez volt a kérdés. Meg az sem volt benne a kérdésben hohy a szomszéd kiskölköt elüthetem e meg stb..... Engem ez a része nem érdekel. Csak annyi hogy jobban tapad e cagy sem. De etekszerint nem tapad jobban
2014. szept. 12. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!