Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A robogó nem motor? Vagy az...

A robogó nem motor? Vagy az egyén nem motoros?

Figyelt kérdés
Ha valaki csak pénzügyi okok miatt kénytelen robogóra váltani miért kapja meg egyből a 'női bevásárló motor' 'neki túl magas a váltás' jelzőket? Hisz ő is lehet épp úgy motoros, de már jó előre meg van bélyegezve. Most nem a 13-15 éves 'fullratuningolt robogós menőgyerek' -re gondolok, aki tényleg csak 'divatból' motorozik (mert egyre több ilyen van), hanem arra az emberre aki egyszer motoros lesz, int a motorosoknak , de ők 'csak egy' robogóst látnak inteni és semmibe veszik. Szóval a robogó nem motor? Vagy pedig a rajta ülő személy nem motoros? Döntsétek el Ti...
2010. jan. 18. 14:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Most ez olyan mint ha mondjuk a legjobb vagy valami top bicikli markaval hasonlítanál össze egy kemping biciklit. : ) Biciklizik mindkettő tul.képp de van egy enyhe kis árnyalatnyi különbség.
2010. jan. 18. 14:54
 2/20 anonim ***** válasza:
14 éves vagyok és mióta letettem a jogsit robogózom akkor én most csak divatból?
2010. jan. 18. 14:55
 3/20 anonim ***** válasza:
42%

14 évesnek. Igen, ha a következő kérdésekre NEM a válasz.

Feltétlen szükséges az életedhez a motor?

TE keresed meg rá a pénzt?

nah ezek alapján "divatmotoros" vagy, mert 14évesen lazán meg tudod oldani más módon is a közlekedést.

18/F, B kategóriás jogsim van, de csak akkor megyek kocsival bárhova, ha feltétlen szükséges, pedig megtehetném, hogy minden nap kocsival járjak suliba, szal én nem divatautós vagyok. Imádok vezetni, de nem fogok azért kocsival járni, hogy menőzzek vele.

2010. jan. 18. 15:04
 4/20 A kérdező kommentje:
2. Neeem! Pont erre szeretnék választ kapni. Hogy minden robogóst divatembernek tartanak-e, azért mert robogózik vagy az az egyén személyisége dönti el ezt a tényt? Divatból vagy megszállottságból motorozik-e. Én 'robogóztam' és 'motoroztam' is, és nem nézem le a robogósokat, egyenértékűnek tartom őket. Kivéve akik divatból motoroznak, őket szánalmasnak tartom. Viszont amiatt mert robogózik nem bélyegzem meg.
2010. jan. 18. 15:07
 5/20 anonim ***** válasza:

2. vagyok

1.)kényelmesebbé teszi azt a napi 40 km-emet + még amennyit városban

2.) nem kell várnom másfél órát a buszra amin úgyis állok majd 30 percet

2010. jan. 18. 15:18
 6/20 anonim ***** válasza:
61%
ergo lustaságból, divatból motorozol. kösz, hogy alátámasztottad az állításom. Amúgy légy egy kicsit kreatívabb, nekem is kell várnom van amikor másfél órát, de jól el lehet tölteni, persze nem kocsmában, hanem normális helyeken, vagy haverokkal a suliban. Mondom tudnék én is kocsival járni minden nap, de nem látom értelmét, mert a busz biztonságosabb + most divatból autózzak minden nap be a suliba rongyrázás céljából?
2010. jan. 18. 15:30
 7/20 anonim válasza:

Szerintem sokan csak bicikli helyett vesznek robogót, városi bevásárlásra és ők nem intenek vissza.

Én ezért nem intek robogósnak már, csak ha ő int visszaintek.

2010. jan. 18. 15:40
 8/20 anonim válasza:
énis 14 vok, és cska azért vettem 'robogót' mert szerintem jobb ha ezzel kezdek és nem egy 'motorra' ülök fel előszőr aminek ha egy picit meghúzom a gázt akkor kilő minta.. :)
2010. jan. 18. 15:52
 9/20 anonim ***** válasza:
csak ha csutkagázra rábaszod a kuplungot akkor száll el
2010. jan. 18. 16:38
 10/20 anonim ***** válasza:

Kedves 3. válaszoló!

Én 15 éves vagyok és robogózok, a motort(vagy ha úgy tetszik robogót) saját pénzből vettem, két évet spóroltam rá! Egyedül a jogosítványomat fizették a szüleim. Akkor én is divatmotoros vagyok???? Hiába automata a robogóm én mindennap élvezettel és örömmel ülök rá,hiszen szeretem vezetni.

15/F

2010. jan. 18. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!