Szerintetek VW golf IV 1.9 TDI vagy BMW 316i Compact?
Az évszázad motorja volt, aztán megveszi ócsóér 570 000-ről 220 000-ra tekert órával és csak sz0p ni fog vele :D
A Compact szerintem is ronda. A 316 többet eszik, mint az 1.9TDI, még óvatosan hajtva is minimum +2,5 literrel. Ha tetszik a BMW is, akkor Compactból volt 318tds, bár még ez is többet fog enni, mint az 1.9TDI.
A Golfnál arra érdemes figyelni, hogy mindenki szerint 500 000km-ig probléma mentesek a TDI motorok, bár a használtautó még nem látott 250 000km feletti futással hirdetett TDI-t... szóval kb az összesnek tekerve van az órája ( nem feltételezek olyat, hogy az emberek hülyeségeket beszélnek, nem vagyok én olyan rossz indulatú :D ).
Akármelyiket is választod, alaposan nézesd át mindenhol, és akkor egy boldog autó tulajdonosa lehetsz.
Jah, amúgy ez esetben szerintem is egy !jó! Golffal jársz jobban.
Az én compactom ( 316i )normálisan használva 8,5-9 l fogyaszt.
Ha folyamatosan versenyzek vele akkor 10,5-11 l.
Viszont szép :-)
Legközelebb 2.5 ös benzinest veszek. Az is kb 12 körül fogyaszt viszont legalább erős ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!