Nagyferi1997 kérdése:
Mi a különbség a cagiva mito evo 1 és evo 2 között? Melyik a jobb és miben?
Figyelt kérdés
2014. szept. 7. 00:43
1/3 lz93 válasza:
Az Evo 1:
1994-1999 gyártották, 3 küllős kerekek, 7 sebességes váltó.
Az Evo 2:
1999-2007 (nem vagyok benne biztos) 6 küllős kerék, 6 sebességes váltó.
Szerintem mind a 2 motor gyári hengere Nicasilos, az Evo2-nél a vége felé, már euro 2-es motorral vannak szerelve, míg az Evo1 a kőkemény füstgép.
Személy szerint nekem Evo1-em van 94'-es, próbáltam Evo2-t is, nincs különbség, csak az, hogy "újabb", de egy 20 éves motor állapota lehet sokkal jobb, mint egy 7 évesé...
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
És megvagy vele elégedve?
Alkatrész ellátásra, megbízhatóságra, es teljesítményre ertem
2014. szept. 17. 20:54
3/3 anonim válasza:
így van ahogy az első válaszoló leírta. Én is próbáltam mindkettőt, nekem a régebbi jobban tetszett. Mondjuk én az RS125-ben is az EXTREMA-t jobban csipem mint az új kasztnis RS125-öt, nekem valahogy az jobban bejön, de ott sincs különbség menetteljesítményben csak formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!