Hogyan tudám a vezetéket bevezetni kintről az utastérbe?
Röviden arról van szó, hogy a tetőlécen vannak a villogók (legálisan), és valahogy -persze fúrás nélkül- be kellene vinnem a vezetékeket az utastérbe nyilván.
Tudtok valami olyan megoldást amivel nem sértem fel az autót, de mégis be tudok vinni 3 db 1,5-ös vezetéket? Az ajtó-odacsokósdi nem a legjobb mert elkopik, megtörik stb, de létezhet más megoldás?
Köszi, lehet h valaki csinált is már ilyet.
köszi, de nem poénkodtam, egyébként felvezető autóról van szó, és teljesen legálisan van rajta a fény.
csak hát még taxisok is azt mondják, nincs más megoldás, mint odacsukni az ajtóhoz (nekik a rádió meg a szabadjelző ugye), csak ez azért vastagabb annál, és ha oda csukom, szinte eláll az ajtó, na és megtörik a vezték.
Amit az első írt, na oké, hogy leveszem a belső kárpitot, de hát és a tetővel kint mit teszek? Azon nyilván nincs lyuk ... szal ezt nem értem hogyan gondoltad, de ha elmondod, megköszönöm.
Látjátok rendőrautókat szépen megfúrják, atya isten, azoknak annyi, a közepén egy szép nagy lyuk és kész, aztán majd nem tudom hogyan tömik be, na de úgyis leselejtezik, tehát ott nem probléma ez. De nálunk más a helyzet.
Köszi, ez nem rossz, csak hátul van az antenna, így aztán viccesen nézne ki odáig a kábelköteg :-( Bárcsak elöl lenne.
De köszi szépen!
Szia :)
Ha csak a tetőfúrás a gond akkor azt a lyukat ugye megcsinálod (kifúrod) szépen kivezeted a vezetéket összekötsz mindent ahogy meg van írva és leges legutolsóként foglalkozz a lyukkal!
Méghozzá ha gondolod van sziloplaszt ragasztó azzal is be tudod a lyukat tömni (autódhoz való színben is kapni) sima barkácsboltban. vagy elmész egy autósboltba és veszel juktakaró gumit amin van egy lyuk amin keresztül jön a vezeték és azt csak bepattintod és kész!
Ajánlom hogy autósboltban érdeklődj inkább mint hogy összekókányold :D ott megmondják hogy tudnak-e adni valami gumifélét amin nem folyik be a víz stb stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!