Magyarországon hol lehetne 350-el menni?
Találtam a neten német autópályás videót ahol 320-al mennek!
10-esnek: az M3 az egyik legleterheltebb autópálya az országban.
Az M6-sal kevered: az tényleg elég kihalt, de ott sem érdemes megpróbálni!
Egy hülye galamb, és reszeltek...
Anno, amikor még fiatal és bolond voltam (pár évvel ezelőtti nyár, de azóta megjött az eszem) mi autópályán próbáltuk meg ezt..
A Balatonon találkoztam a gyerekkori legjobb barátommal.
Neki bejött az élet, volt egy Ferrarija.
Egyik jól sikerült éjszaka után bepattantunk, és elkezdtünk autókázni. Aztán kitévedtünk az autópályára.
326 volt a vége.
Örökre emlékezni fogok erre a számra, meg arra is hogyha 1 másodperccel tovább nézek valamit, 290-el beleszállunk az előttünk levő kisbuszba. Kb. 200 km/h lehetett a sebességkülönbség, szóval nem bizti hogy most írnék..
Ezt csak azért írom le, hogy ESZEDBE NE JUSSON kimenni nyílt útra!
Ha balesetet okozol nem is az lesz a baj hogy rádrohad a műanyaglakat, hanem hogy soha nem fogsz tudni elszámolni a lelkiismereteddel, ha meghal(nak) valaki(k) miattad. Már ha túléled.
De attól függetlenül egyszer minden embernek meg kell tapasztalnia, hogy milyen az, amikor egy ilyen dög padlógázon ordít, belepréselődik az ülésbe, és érzi azt a hihetetlen erőt és gyorsulást.
csak szervezett keretek között.
Sok szerencsét!
Jól van! Élek! :D
Hát 200 felett nem igazán lehet idehaza közlekekedni!
Nem is volt a célom mások testi épségét veszélybe sodorni.
Ha jól tudom, Mezőkövesden a (volt) repülőtér futója legalább 3500-as, és min 45 széles.
Nem tudom most milyen állapotban van, meg kellene szakérteni:)
Ha ott a végén okosan fordulsz rá, akkor - talán - megpengeted...
(Előtte menj végig vagy kétszer, hogy üvegcserép vagy sündisznó nincs e szétszórva! Fontos, hidd el!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!