Mazda 6 USB csatlakozó?
Figyelt kérdés
Az a kérdés, hogy pl egy 2003-mas Mazda 6-osban található-e USB csatlakozó vagy legalább egy aux? Képeken sehol nem találtam, meg google se mondott sokat..és ha nincs benne akkor lehet rá kötni vagy valamit tenni?
ilyenre gondoltam: [link]
2014. szept. 5. 20:56
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, van-e beszerelve, de pofonegyszerü kiegészítövel megoldható. Én egy Sound-racer nevü terméket szereztem be tizenpár euróért, aminek a lényege: Beszúrod a szivargyújtóba, beállítasz egy szabad frekvenciát rajta, amit sugároz, és az autórádiót ráállítod ugyanarra a frekvenciára. Beállítod, hogy V8, V10 vagy V12-es hangot szeretnél, és a hangszórón már duruzsol is a 12-hengeres :) Gázadásra nö a töltés, így tudja a szerkezet kiszámolni, hogy milyen fordulatszámon kell játszania a motorhangot. Jó kis cucc, és ez a fö fungciója, de ennek semmi köze a kérdésedhez. Annak már annál inkább, hogy ebbe a Sound-racerbe lehetett USB-t dugni, és zenéket játszani USB-röl a segítségével (ugyanaz az elv: a cucc a zenét küldi egy frekvencián, és az autórádió fogja). Biztos akad olyan is, aminek nincs ez a motorhang-fungciója, és kizárólag USB-röl zenehallgatásra van, ami gondolom még kevesebbe kerül.
2/3 anonim válasza:
Abban az évjáratban még valószínűleg nincs. Akkoriban ez még nagy extra volt. Hanem a fejegység hátulján lennie kell aux csatlakozásnak a tüskesoron. Ehhez vagy venni kell aux kábelt a megfelelő csatlakozással, vagy egy szakival kell kivezettetni.
3/3 Nincki válasza:
Amit az 1. írt az egy remek megoldás, hivatalos neve FM transmitter már kb 2000 Ft-tól lehet kapni, igény szerint SD kártya, USB, Aux csatlakozókkal.
Sokan mondják, hogy az olcsóak elég gyengék, de nekem is egy párezres darabom van és tökéletesen működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!