Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mazda 6 USB csatlakozó?

Mazda 6 USB csatlakozó?

Figyelt kérdés

Az a kérdés, hogy pl egy 2003-mas Mazda 6-osban található-e USB csatlakozó vagy legalább egy aux? Képeken sehol nem találtam, meg google se mondott sokat..és ha nincs benne akkor lehet rá kötni vagy valamit tenni?

ilyenre gondoltam: [link]

2014. szept. 5. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, van-e beszerelve, de pofonegyszerü kiegészítövel megoldható. Én egy Sound-racer nevü terméket szereztem be tizenpár euróért, aminek a lényege: Beszúrod a szivargyújtóba, beállítasz egy szabad frekvenciát rajta, amit sugároz, és az autórádiót ráállítod ugyanarra a frekvenciára. Beállítod, hogy V8, V10 vagy V12-es hangot szeretnél, és a hangszórón már duruzsol is a 12-hengeres :) Gázadásra nö a töltés, így tudja a szerkezet kiszámolni, hogy milyen fordulatszámon kell játszania a motorhangot. Jó kis cucc, és ez a fö fungciója, de ennek semmi köze a kérdésedhez. Annak már annál inkább, hogy ebbe a Sound-racerbe lehetett USB-t dugni, és zenéket játszani USB-röl a segítségével (ugyanaz az elv: a cucc a zenét küldi egy frekvencián, és az autórádió fogja). Biztos akad olyan is, aminek nincs ez a motorhang-fungciója, és kizárólag USB-röl zenehallgatásra van, ami gondolom még kevesebbe kerül.
2014. szept. 5. 22:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Abban az évjáratban még valószínűleg nincs. Akkoriban ez még nagy extra volt. Hanem a fejegység hátulján lennie kell aux csatlakozásnak a tüskesoron. Ehhez vagy venni kell aux kábelt a megfelelő csatlakozással, vagy egy szakival kell kivezettetni.
2014. szept. 5. 23:21
 3/3 Nincki ***** válasza:
89%

Amit az 1. írt az egy remek megoldás, hivatalos neve FM transmitter már kb 2000 Ft-tól lehet kapni, igény szerint SD kártya, USB, Aux csatlakozókkal.

Sokan mondják, hogy az olcsóak elég gyengék, de nekem is egy párezres darabom van és tökéletesen működik!

2014. szept. 6. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!