Nektek hanyadjára lett meg a forgalmi vizsgátok?
Figyelt kérdés
2014. szept. 5. 18:18
2/9 anonim válasza:
Elsőre megvolt minden, de én már évekkel korábban elkezdtem vezetni eldugott utakon, mire odakerültem, már 24tonnás kamiont is vezettem meg jópár autót is.
3/9 anonim válasza:
b-c-ce mind elsőre meglett. Miért kérdezed amúgy? 23f
5/9 anonim válasza:
Nekem is minden elsőre lett meg.
6/9 anonim válasza:
Nekem csak másodjára lett meg.B kategória amúgy.
7/9 anonim válasza:
Már éppen kérdezni akartam, hogy mindenkinek elsőre meglett és a bukás csak egy legenda, vagy akinek nem, az nem meri ideírni névtelenül?
Ne aggódj kérdező, a vizsgázók nem ilyen arányban mennek át elsőre, mint amilyen arányban itt írtuk.
Igaz, én is elsőre mentem át, mint korábban írtuk, de tudom, hogy sokan nem.
8/9 anonim válasza:
Le merik írni a bukásokat is. CSak keress rá azokra a kérdésekre: 3-szor buktam? 5-ször buktam? mi lesz ha megint nem megyek át? négyszer buktam, mennyit fizessek? és társai. Hetente több ilyen kérdés is kiíródik :D
9/9 anonim válasza:
Sokan nem mennek át elsőre és még többedikre sem Pécsen pl aki elsőre átmegy az csodaszámba megy..nyilván az adott várostól is függ és a vizsgaközponttól(Pl mivel ez a város hegyen van ezért dombon elindulás stb.. amit mondjuk az alföldön nem igen kérnek) én jövő héten megyek 5.re már úgy érzem,hogy minden jól megy és az oktatóm is de persze bármi történhet szeretnék átmenni de ezek után annyira már nem tud érdekelni inkább a szüleim eröltetik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!