Egy kombi mennyire másabb, mint a sima autó?
Na, nekem pont H Astrám van! :) Ráadásul a sajátom 5 ajtós, a munkahelyemen meg a céges kocsik kombik, szintén H Astrák.
Elvileg a különbség csak annyi, hogy a kombinak nagyobb a csomagtere. Az eleje, beltere ugyan az.
Illetve a kombinak valamivel nagyobb a tengelytávja, ezért a hátsó üléssor lábtere valamivel nagyobb, de őszintén szólva a gyakorlatban én ebből semmit nem veszek észre.
Tömeg, fogyasztás, légellenállás tekintetében nagyon minimális a különbség, észre se veszed.
Én direkt 5 ajtósat vettem. Nem kell a nagy csomagtér. Egyébként az 5 ajtósé se kicsi. Alapból átlagosnak mondanám. A hátsó üléstámlákat lehajtva pedig az EUR raklap is simán befér, csak ekkor 2 személyes az autó.
Ezen kívül nekem az 5 ajtósnak a formája jobban tetszik. A kombinak az "egekben" van a segge, ami picit bumfordi kinézetet ad neki. Meg amúgy a kombi autók nekem általában olyan koporsószállítónak tűnnek. De ez csak szubjektív vélemény.
Összefoglalva: a kombi előnye a nagyobb csomagtér, hátránya a kevésbé esztétikus, sportos kinézet valamint szűk helyen a körülményesebb parkolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!