Első autónak Passat kombi?
Mindenképpen német autóban gondolkodom, van rá 2 millióm.
Kinéztem egy 2004-es ezüstszürke full extra V6-ost 250 000 km-rel. Navi, fekete bőr, ilyesmik. Elég rendezettnek tűnik, szép a belseje-külseje, tuningmentes, gyári állapotú kocsi. A környezete (ház, udvar) is arra utal hogy nem valami ifjú titán tuningalapja volt, ami rommá lett hajtva, aztán törve. A hirdetést nem szeretném linkelni, mert edig 2 autót vittek el így az orrom elől.. Az egyik szerencsétlen még meg is írta priviben, hogy jól elvitte előlem, és még alkudott is, hahaha!
- Akkor a maradékot költsd gyógyszerre, k*csög..
Érdemes megvennem másfél misiért?:)
Nagyon jó autó!
Bár nem tudom, első autónak miért szeretnél pont kombit?
A Passat kombi egy nagyon nagy autó. Nekünk is volt, bár ennél újabb változat. Nem volt nála nagyobb a parkolóban a lépcsőház előtt :D
Ha nincs szükséged a nagy csomagtartóra, akkor teljesen felesleges a kombi.
180 pacis dízel!:) Nem hiszem hogy pörgetve van, mivel családi kocsinál reális a 250. Ráadásul ennél sz@rabb állapotban lenne a belseje.
Többen is kérdezték hogy 18 évesen minek kombi.. Nem tudom, mindig is tetszettek a puttonyos autók. Meg beleférnek a haverok és egy csomó cucc, plusz mivel terepbringázok, lehet biciklitartót rakni a hátuljára és/vagy a tetejére.
Ma még nem hívom, mivel talán van egy fekete ugyanilyen felszereltséggel, KW futóművel, ugyanilyen motorral, és 190 00 kilométerrel. Ez az ezüstszürke szép, de nem a kedvenc "Passat-színem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!