Első autónak Passat kombi?
Mindenképpen német autóban gondolkodom, van rá 2 millióm.
Kinéztem egy 2004-es ezüstszürke full extra V6-ost 250 000 km-rel. Navi, fekete bőr, ilyesmik. Elég rendezettnek tűnik, szép a belseje-külseje, tuningmentes, gyári állapotú kocsi. A környezete (ház, udvar) is arra utal hogy nem valami ifjú titán tuningalapja volt, ami rommá lett hajtva, aztán törve. A hirdetést nem szeretném linkelni, mert edig 2 autót vittek el így az orrom elől.. Az egyik szerencsétlen még meg is írta priviben, hogy jól elvitte előlem, és még alkudott is, hahaha!
- Akkor a maradékot költsd gyógyszerre, k*csög..
Érdemes megvennem másfél misiért?:)
Gondolkoztam a sedanon is, de ez jobban tetszik. Majd kiderül.:D
Nekem is azt mondták hogy ha normálisan használták, 300 000-el is simán meg szabad venni.
Ezt kicsinosítom (semmi übertuning, egy kis ültetés (nem porig, nem szeretném szétnyomni az olajteknőt az első kráternél a pesti utakon) meg egy jó kis BBS vagy Miro 111 felni, és az amerikai modell lökhárítóját és csomagtartóját (a kis rendszámfészek miatt, mivel nagyon tetszik a kis formátumú rendszám) megkapja. Valamint egy polírt, hogy szépen csillogjon.
Nekem azt mondták hogy egy jó és erős motor. Mi speciel befürödtünk az 1.9 TDI Audival, meg nem is jön be a karaktere. Számomra furcsa kicsit ez az 1.9-es.
Benzines Passatot meg nem nagyon találok, meg azt mondják hogy bűn egy benzinest megvenni, mert nem illik hozzá.
Attól hogy fiatal vagyok nem száguldozni akarok, max. néha picit odalépni neki ha adottak a feltételek. Én a nyomatékra izgulok, imádok elindulni egy erős dízelessel.:D
"a 2.5 V5 TDI bonyolultabb, és több konstrukciós hibája is van, persze lehet jó, de ezt a motort sose ajálja senki A6-os audiban sem."
A 2003-2004-es évjáratokkal már nincs probléma.
Köszi!:)
Végülis megvettem az autót. :)
Sikerült kifogni egy még jobbat, ugyanezzel a motorral, és még jobb felszereltséggel, kevesebb kilométerrel, vezetett szervízkönyvvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!