Mennyire árt az autónak, ha hosszú távon 2-esben használjuk?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy elkezdődött a suli és ilyenkor parás vagyok, ha meg autózok az elfeledteti minden gondomat, egyszerűen imádok vezetni. Mivel nincs sok pénzem, így arra gondoltam hogy lassan kéne menni és tovább tartana a drájving. Kora reggelente felkelnék és a városban járkálnék folyamatosan 25-30km/h-val. 1600-1900 körüli a fordulatszám, és ha odanyomom neki akkor rendesen gyorsul, szóval a motor nem erőlködik, csak az a kérdés, hogy mennyire árt az autónak összességében.2014. szept. 5. 13:48
1/13 anonim válasza:
Akkor már miért nem 5-ösben alapjárat?
Amúgy miért terhelné meg az autót? Azon kívül, hogy irdatlan hülyeség, ön-és közveszély okozás, és hogy ha előttem csinálod, kiverném a fogaid, az autónak nem okoz semmi gondot. De ha beállsz elém 30-al, tarkónrúglak.
2/13 anonim válasza:
Hány éves vagy, hogy reggel van időd járkálni a városban? És indokolatlan lassúsággal? A mögötted lévők meg cammognak utánad? És ezek után már nem parázva mennél iskolába? Kérdésedre: igen, árt az autónak, ha hosszútávon második sebességfokozatban használják. Az elméleti tanfolyam műszaki fejezeténél nem magyarázták el az összefüggéseket?
3/13 anonim válasza:
Ha előttem csinálnád ezt kiszednélek egy lámpánál a kocsiból és a szádba lépnék.
4/13 dirtboy válasza:
más szemszögből nézve
írod hogy nincs sok pénzed,de másodikban használva az autót rettentően sokat fog zabálni,tankolás lesz kes?
5/13 anonim válasza:
Attól függ milyen város vagy falu ez ahol laksz. Ha kis város vagy falu. És nem nagyon van forgalom akkor mehetsz az autóval 2-es fokozatban 25 -30-al. Nem fog többet enni mint ha 5.-be mész 50-60 között. Ha meg nagyváros akkor meg ne csigázz ha forgalom van. Akkor menj normálisan. És menj sok piros lámpa fele. Azt akkor tovább fog tartani a vezetésed.
6/13 A kérdező kommentje:
Istenem mennyi h.lye, megérte kiírni a kérdést XDD Köszi megcsináltátok a napomat, kiszednétek a kocsiból meg kivernétek a fogamat xd ez nem a gta srácok ;)
2014. szept. 5. 15:45
7/13 A kérdező kommentje:
Na meg a legjobb amit eddigi életemben olvastam, mennyek alapjáratban 5-ödikben xd Hahahahahaháááááá hol élsz te ember, láttál már autót? :D Van egy kis emelkedő, aztán már le is fulladtál vagy jobb esetben kirángatja a beledet az autó XD Amugy napi 7-8 óráim vannak, már most tanulnom kell, és képzeljétek el van időm ;) De ezt hétvégente délig alvó semmittevő emberek úgysem fogják fel :D
2014. szept. 5. 15:52
8/13 anonim válasza:
Vagy még annyi ötlet hogy menj útépítés fele. Ott tudsz lassan menni. Sőt végigi kint van a 30-40-es tábla. Vagy amerre csinálják a csatornázást. Ott is lassab mehetsz csak. Amúgy dízel autó sík úton szerintem elmegy 5.-ben alapjáraton. De annak sem tenne jót szerintem. Egy benzines meg nagyon erőlködne. Ha injektoros akkor az adagolna valamennyi pluszt. De onnan gyorsulni sem tudsz.
9/13 anonim válasza:
Te egy igazi gyökér vagy. Km-re nézve a gatyád is lezabálja másodikban. Időben tovább fog tartani, de mindenki mögötted fog anyázni. De sebaj, te közben nagy királynak fogod magad érezni.
10/13 anonim válasza:
Többet fog enni 2-ben 25 km/h-nál, mint 5-ben 65 km/h-nál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!