Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mondanátok bójrészer autókat...

Walk w1th mee kérdése:

Mondanátok bójrészer autókat nekem? :3

Figyelt kérdés
2014. szept. 5. 08:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó!

Egy kérdésem lenne: Miért jó a földig érő lökös, és a földig érő küszöb? Főleg egy 200 SX-en, ami azért elég komoly autónak számít.

Mindenki azt mondja, hogy mert ettől lesz egyedi. Dehogy lesz egyedi! Ugyanolyan tuning jóska lesz, mint az összes többi. Minden tununghuszár ezt csinálja, nem? Megveszi a 99%-ban undorító műanyag elemeket, és felaggatja. Akkor mitől egyedi?

Egyébként meg szerintem egy autó ne műanyagból, hanem fémből legyen.

A 200sx alapból ritka látvány már az utakon, ha meglátnak az emberek (akik otthon vannak valamennyire a témában) egy gyárias kinézetű, szép állapotban lévőt, elismerően bólintanak magukban.

De ha meglátnak egy tipikus bojlerautót, nem azt gondolják, hogy hú, de szép, hanem, hogy még egy szegény autó, ami egy hülyegyerek kezébe került. Nagy kár érte.

Még a többi dolgot, amit felsoroltál, éppen meg tudom érteni, mert azoknak van némi haszna is.

Vagy ültetni akarod, és így oldod meg? Az szintén gyönyörű lesz akkor, hogy kerékjáratba befér a fejem, közben meg húzod a földön az autót.

Komolyan, nem tudom felfogni...

Nálam a tuning szó fejlesztést jelent, nem visszafejlődést.

2014. szept. 26. 01:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Sok embert látok 1.0-es swifttel is, mikor esik az eső kijönnek boyracerkedni.. MER' AKKÓ KAPAR!
2014. szept. 26. 11:05
 13/17 Beviz Elek ***** válasza:

Nekem speciel a szépen megcsinált, leültetett, kályhacsöves 200SX sokkal jobban tetszene, régi álmom egy olyen autó.

Függetlenül auttól, hogy a gazdinak mennyi pénze van, az autókon látni hogy szeretik vagy nem. Nekem azok tetszenek amiket szeretnek és megpróbálnak kitűnni a tömegből. Ha ez egy szép alufelni akkor az is elég, de én pl annyira nem gyűlölöm az autómat hogy dísztárcsás lemezfelnivel járnak.

Az előző autóm motorházteteje is matt fekete, a gyári sportverzió lökösei vannak rajta, nagyon jól néz ki a kettő együtt és megfordulnak utána (nem kinevetik, hanem megkérdezik hogy ki fóliázta mert ő is akar)

2014. szept. 26. 14:01
 14/17 anonim ***** válasza:

- maximum 1.4 de inkabb csak ezres

- szigorzan elsokerekes talicska

kotelezo felszerelesek:

- hangos kalyhacso

- nagy szarny

- sotetites

- uv neon

- led csik helyzetjelzo

- szemoldok

- oriasi nagy mely lada

- szigoruan annyi benzin a tankban ami csak a tescoparkoloig eleg

2014. nov. 20. 15:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Civic, golf már háttérbe szorult, az új menő autó a német méhtelepről behozott e30, e36 egyhatos béemvé négyszázért, 250 ezres papírozással!

Kötelező elemek:

-M-es embléma

-40%os peres gumi(mert azzal télen mekkora menő már "drifelni"

-4 kipufogós rendszer ami 5000-es v8ra lett tervezve

-szpárkó kagyló ülés mint fittipáldinak (de szigorúan csak 3 pontos övvel!)

-félbe vágott rugók

-hó toló lökös

-kokkkas üllő szpojler ami menet közben kombinált fogóval állítható magasságú

-éndzsől ájsz lámpa

-csomagtartóban keverő pult, hangcuccal, dízsével együtt

-vonó horog tenisz labdával

-teszkós led sor a lökösbe "építve", (100 ft-os pillanat ragasztóval)

-20 cm-es cáápa uszony

króm hatású műanyag szélvédő mosó

-induláskor kötelező "gumicsikorgatá", hogy tudja mindenki, hogy az igazi autó háááátúúúl kápáár.(főleg az új compakt bmb)

-F1-es "hatású!" sportkormány abból a bizonyos áruházból

-álámínium pedálok "hasszázér"

-bmb-s bézbóz sapka méd in csínából

- DE a legfontosabb a szélvédő tetején elhelyezkedő matrica, póverfanatikcs felírással!!!

tovább már nem fért...

2014. nov. 20. 17:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Elek, a 200SX-et ahogy írták még én is megnézem alapjáraton is, pedig nem vagyok hatalmas autószakértő.

De az ezres Swift-re ha felrakják azt a turbó-utánzó sípot, azon tényleg csak röhögni lehet, mert azt a kevés pénzét is gyakorlatilag egy nagy kamuzásra költötte el :)

Olyan ez, mint amit egyszer tapasztaltam. Körúton már messziről lehetett hallani az üvöltő sportmotor hangot,már forgattam a fejem, erre eldöcög előttem egy robogó egy akkora dobbal, mint maga az egész gépezet. Haverral majd megszakadtunk, annyira röhögtünk :D

2014. nov. 20. 17:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Alfa jtd,

Audi A3 1.9 tdi (szigorúan csak a 3 ajtós)

320d,

Merci cdi,

Igazából csak az a lényeg hogy dízel legyen és meg lehessen csipszelni.

2024. márc. 18. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!