Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha XT660x 35kwos motoromat...

Yamaha XT660x 35kwos motoromat le szeretném vizsgáztatni 25kw-osra! Mi a teendőm?

Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:
semmi tudtommal nem lehet, ha megvan a forgalmija és abban az áll,hogy 35kw sztem esélytelen, új motoroknál meglehet oldani ha raknak bele fojtást meg padon kimérik és úgy kap forgalmit (pl új kawák),de így utólag nem hiszem hogy megoldható ha mégis elég drágán,sztem olcsóbb ha megcsinálod a nagy A-t:) Mellékesen én is 44kwos géppel tolom Ak-s jogsival állított már meg rendőr de kitudtam magyarázni.
2010. jan. 17. 19:10
 2/6 A kérdező kommentje:

18 múltam még csak most raktam le az Ak-t majd csak két év múlva jöhet az A korlátlan...

Te mit szoktál olyankor mondani ha megállítanak?

2010. jan. 17. 19:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű, de lehetséges. Ha van ismerősöd, akkor adsz neki 20 rugót és megcsinálja. De akkor is csak azt kapod a forgalmiba hogy "teljesítmény nem behatárolható"
2010. jan. 20. 23:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Magyarországon a jogszabályok nem teszik lehetővé ezt.Ha mo-on már volt forgalomba helyezve a motor pl 35 kw-tal,abból sehogy sem lesz 25 kw-os.Hiába még szakszervízben is létezik 25 kw kit hozzá,lepapírozni nem fogod tudni.Csak a gyárilag bejegyzett értéket írják a forglamiba bele.a www.sportmotor.hu -n órákig olvashatsz erről.
2010. febr. 1. 15:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja, nem akarok gxxxci lenni,de nálam nem tudnád kimagyarázni.Egy motorosrendőr.
2010. febr. 1. 15:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Evidens, hogy motorosrendőrnek nem szabad megállni. Mahinált motorral főleg. Egy párszor megléptem előlük:D
2010. febr. 1. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!