Hosszbordás szíj lehet?
Ma hazafele a kocsiban párszor hallottunk valami magasabb frekvenciájú nyikorgó/csikorgó (nem tudom jól leírni) hangot. Egyértelműen forgó alkatrészen volt. Én elölről hallottam, de fene tudja.
Amikor növekedett a sebesség, akkor halkult, végül elcsendesedett. Párszor még visszajött azt a végén abbamaradt.
Ma volt az a fasza esőzés, így fene tudja beázott e valami kicsit. Talán a nedvesség miatt csúszott a szíj vagy fene tudja.
Próbáltuk lassabb menet közben, hogy kicsit behúztam a kéziféket, hátha az fog valamiért, annak van e hangja, de nem. A fékezés közben nincs ilyen hang. (összesen kb ha 10 percen át jött elé 2-3x, de utána többet nem)
Valakinek tipp? Egyelőre nem vagyok biztos benne, hogy pontosan honnan jött a hang és hogyan tudnám reprodukálni.
Reménykedem benne :)
Ma mintha egyszer hallottam volna egy kis csörgést, de lehet a rádióban volt valami, mire kikapcsoltam, csend lett.
Tegnap olyan fasza idő volt, hogy a kollégám Berlingója se indult be. Ma már nem volt gond. Lehet nagyon nedves és párás idő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!