Üdv,150 es ETZ re faragtam rá egy kínai fűkasza gyújtását, de sehogy nem bírom az előgyújtás értékét beállítani, vannak hozzá képek is, valakinek volna hozzá tanácsa?
2014. aug. 31. 17:35
1/5 anonim válasza:
1.) Fixen szerelt alkatrészekkel nehéz gyújtást állítani!
2.) Minden bizonnyal feleslegesen dolgoztál egy csomót vele, mert nem lesz ettől erőmű a 150-es!
:)
2/5 A kérdező kommentje:
nem tuning célból tettem rá,hanem mert nincs más gyújtásom itthon,egyébként szerintem modernebb gyújtás a megszakítóstól,egyébként pedig nem fix,mert a fűtengelyen tudom forgatni a lendkereket, mert nincs benne ék, csak nem tudom mikor van az a pont, ahol a maximumot adja ki magából a mágnes, egyébként meg indikátor órával 0.05 pontossággal be tudom állítani az előgyújtást, csak nem tudom,hogy milyen állásnál adja ki a jelet a lendkerék
2014. szept. 1. 20:35
3/5 anonim válasza:
"nem fix,mert a fűtengelyen tudom forgatni a lendkereket"
No és miből gondolod, hogy nem fog elforogni? Igazából nem a retesz, hanem az önzáró kúp tartja a helyén. Ha nem passzol, akkor általában menet közben leforog.
Ezt a fajta gyújtást stroboszkóppal lehet jól beállítani. Megjelölöd az alaplapon és a lendkeréken az előgyújtás mértékét, és miközben forgatod a motort, ellenőrizheted stroboszkóppal.
4/5 A kérdező kommentje:
nem forog el, be tudtam már indítani, de rúgásra sajna nem megy, annyira nem pontos a beállítás,meg puffog, gondolom a kicsi előgyújtásmiatt
2014. szept. 2. 20:57
5/5 A kérdező kommentje:
úgy látom befulladt ez a téma :(
2014. szept. 10. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!