Lecsiszoltam az acél Felnit majd alapozo ezután festekszoroval lefestettem, minden rajta marad súly es gumi is, ujra kell centiroztatni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 31. 10:05
3/8 anonim válasza:
Nem kell centríroztatni, de felnit nem így szoktunk festeni. Ha pedig mégis centríroztatni kell, ritka ronda lesz a leszerelt súlyok helye.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem tuning találkozóra készülő suhanc vagyok...ez egy teli felni
2014. szept. 1. 07:04
5/8 anonim válasza:
Nem csak tuningtalálkozóra készülődve lehet igényes munkát végezni. A téli felni is szereti a szakszerű felületkezelést.
6/8 A kérdező kommentje:
Tehát fizessek erte tobb 10 ezret hogy lesavazzák le alapozzák kisussék, por fessék majd ismét kisussék? A felni meg a töredékét éri a festesnek, sajnalom ez a válaszod 0 pontot ert nekem azaz 0 pontot 😬
2014. szept. 1. 08:10
7/8 anonim válasza:
"Tehát fizessek erte tobb 10 ezret hogy lesavazzák le alapozzák kisussék, por fessék majd ismét kisussék?"
Nem erről van szó, nagyokos. Egy szóval nem írtam ilyet. Mondjuk lehet olyat is, hogy leszerelteted a négy gumit, leveszik róla a súlyokat, kiveszik a szelepeket és a felniket kívül-belül le tudod festeni. Ennek nagy előnye, hogy a gumi felől induló rohadást is megakadályozza. Utána a festett felnire szerelteted vissza a gumikat, centrírozod őket, kérsz négy új szelepet (vagy visszateszed a régieket, ha ennyire olcsójános vagy) és még így is bőven az általad emlegetett több tízezer forintos költséghatár alatt vagy. Nem kell savazás, porfestés, a munka nagyja elvégezhető otthon. De ahhoz gondolkodni kell, nem hőbörögni.
8/8 A kérdező kommentje:
Sztem kezd uj életet amiben nincs rajtad a világ fájdalma :)
2014. szept. 1. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!