Hogyan tudom kinyitni bal hátsó ajtót, ha nem működik a centrál és zárva maradt?
Octavia I kombi 2005.
Se kívülről se belülről nem nyílik. Nem működik a centrál a bal hátsó ajtóba, be van csukva és nem tudom kinyitni, már megvan az új motor, de nem tudom hogyan nyissam ki az ajtót, hogy kicserélhessem. Értelmes válaszokat légyszíves! Köszönöm!
Kérdező: Mindettől függetlenül a szutykolódáson kívül mégse kaptál értelmes választ ugye?
Mert ha jól sejtem nem BaRnEy nyitotta ki az ajtót...
:D
van autóm, ne mprobáltam de el tudom képzelni...
belülről nem lehet nyitni (gyerek ne tudja kinyitni az ajtót)
kivülről lehet nyitni HA! nyitva van az autó..de ha nics a többi ajtó nyitva akkor azt se tudod kivülről se
de neki zárva maradt...
Erre írtam kezdésnek a gombot, de a fene se tudta, hogy a kérdező akkora géniusz, hogy azt már felhúzta, aztán meg leugat...
No meg ha a zármotor szarakodik, akkor a gombnak nyitnia kell az ajtót, ha nem nyitja, akkor nem az a gond, de ezt is leírtam már.
Ezt meg csak azért, hogy nehogy azt higgyétek kamuzok:
Amikor pár éve a kölyök bezárta az övcsatot az ajtóba és az megszorult, majd egy jótevő feszegetése miatt szétugrott a külső kilincs rudazata, akkor én is úgy jártam, hogy nem lehetett se kintről, se bentről nyitni az ajtót, mert rá volt kapcsolva a gyerekzár.
Viszont a hátsó ülés kiszedése után 5 perc alatt le lehetett venni az ajtó borítást, és kézzel benyúlva a zárhoz egy mozdulattal kinyitni az ajtót.
A feleségem autóján akkor is ez az eljárás, ha szétmegy a zármotor, mert azon - ellentétben a kérdésben szereplő autóval - nincs belső zárgomb, mert reteszelt ajtók vannak ezen a csodán.
Az utóbbi 20 évben kellett már pár "kinyithatatlan" ajtót kinyitnom...
BaRnEy--StInSoN hagyd a francba szerintem fogalma sincs miről beszél..
Harkonnen igazad van nem nem BaRnEy nyitotta ki nekem :) de annyit elárulok, hogy nem fizettem érte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!