Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudom kinyitni bal...

Hogyan tudom kinyitni bal hátsó ajtót, ha nem működik a centrál és zárva maradt?

Figyelt kérdés

Octavia I kombi 2005.

Se kívülről se belülről nem nyílik. Nem működik a centrál a bal hátsó ajtóba, be van csukva és nem tudom kinyitni, már megvan az új motor, de nem tudom hogyan nyissam ki az ajtót, hogy kicserélhessem. Értelmes válaszokat légyszíves! Köszönöm!

2014. aug. 30. 16:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kérdező: Mindettől függetlenül a szutykolódáson kívül mégse kaptál értelmes választ ugye?

Mert ha jól sejtem nem BaRnEy nyitotta ki az ajtót...

:D

2014. szept. 3. 21:24
 12/15 anonim ***** válasza:
71%

van autóm, ne mprobáltam de el tudom képzelni...

belülről nem lehet nyitni (gyerek ne tudja kinyitni az ajtót)

kivülről lehet nyitni HA! nyitva van az autó..de ha nics a többi ajtó nyitva akkor azt se tudod kivülről se

de neki zárva maradt...

2014. szept. 3. 21:29
 13/15 anonim ***** válasza:

Erre írtam kezdésnek a gombot, de a fene se tudta, hogy a kérdező akkora géniusz, hogy azt már felhúzta, aztán meg leugat...

No meg ha a zármotor szarakodik, akkor a gombnak nyitnia kell az ajtót, ha nem nyitja, akkor nem az a gond, de ezt is leírtam már.

Ezt meg csak azért, hogy nehogy azt higgyétek kamuzok:

Amikor pár éve a kölyök bezárta az övcsatot az ajtóba és az megszorult, majd egy jótevő feszegetése miatt szétugrott a külső kilincs rudazata, akkor én is úgy jártam, hogy nem lehetett se kintről, se bentről nyitni az ajtót, mert rá volt kapcsolva a gyerekzár.

Viszont a hátsó ülés kiszedése után 5 perc alatt le lehetett venni az ajtó borítást, és kézzel benyúlva a zárhoz egy mozdulattal kinyitni az ajtót.

A feleségem autóján akkor is ez az eljárás, ha szétmegy a zármotor, mert azon - ellentétben a kérdésben szereplő autóval - nincs belső zárgomb, mert reteszelt ajtók vannak ezen a csodán.

Az utóbbi 20 évben kellett már pár "kinyithatatlan" ajtót kinyitnom...

2014. szept. 3. 22:07
 14/15 A kérdező kommentje:

BaRnEy--StInSoN hagyd a francba szerintem fogalma sincs miről beszél..

Harkonnen igazad van nem nem BaRnEy nyitotta ki nekem :) de annyit elárulok, hogy nem fizettem érte :)

2014. szept. 3. 22:08
 15/15 A kérdező kommentje:
Lekaptuk az ajtó borítást, de a motor csak rongálással jött ki, de mint írtam megvan az új, bele lett dobva és kész, csak a borítás leszedésével volt nekem gondom, a kérdés az volt, lehetséges-e valahogy kinyitni az ajtót, anélkül, hogy valami nagyobb kár keletkezzen, és persze nyitott ajtóval könnyebb is dolgozni :)
2014. szept. 3. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!