Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudom kinyitni bal...

Hogyan tudom kinyitni bal hátsó ajtót, ha nem működik a centrál és zárva maradt?

Figyelt kérdés

Octavia I kombi 2005.

Se kívülről se belülről nem nyílik. Nem működik a centrál a bal hátsó ajtóba, be van csukva és nem tudom kinyitni, már megvan az új motor, de nem tudom hogyan nyissam ki az ajtót, hogy kicserélhessem. Értelmes válaszokat légyszíves! Köszönöm!

2014. aug. 30. 16:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
10%

Biztos én vagyok tudatlan, de az Octavia ajtón van nyitógomb:

[link]

Ha azt felhúzod, de nem nyílik, akkor nem a zármotorral van a gond.

2014. aug. 31. 09:01
 2/15 anonim ***** válasza:
71%

remélhetőleg nem volt bekapcsolva a gyerekzár....

ha nem felhúzod a gombot, ha be volt akkor cumi van...

2014. aug. 31. 12:46
 3/15 anonim ***** válasza:
62%

Kívülről a gyerekzár bekapcsolása esetén is nyithatók az ajtók!

Gondoltam szólok...

:)

2014. aug. 31. 15:32
 4/15 anonim ***** válasza:

#3! hogyan?

nincs kulcsos zár, központi meg ne m nyitja neki....

2014. aug. 31. 16:00
 5/15 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló :) lehet hatalmas gondok vannak a szövegértéseddel, de azt írtam, hogy k*rvára nem tudom kinyitni az ajtót, szerinted nem próbáltam, ez aztán marha értelmes válasz volt köszönöm szépen! ülj le egyes!

2. válaszoló, hát igen akkor cumi van :( de azért nagyon szépen köszi a választ!! :)

2014. szept. 2. 15:15
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

Egy köszönöm is megtette volna!

Mielőtt legközelebb ugatni kezdesz, előbb próbáld értelmezni a leírt szöveget bunkókám!

Mintha azt írtam volna, hogy ha felhúzod a gombot és nem nyílik, akkor nem a központi zárral van a gond!

És azt is fenntartom, hogy bekapcsolt gyerekzárnál kívülről nyitható az ajtó, mert a gyerekzár egyszerűen így működik!

Egyébként semmi gond, csak épp a bunkózásod miatt nem árulom el, hogyan lehet roncsolás mentesen kinyitni az ajtódat, majd a karosszériás megcsinálja jó pénzért, oszt' majd legközelebb moderálod magad!

:D

2014. szept. 2. 21:13
 7/15 anonim ***** válasza:
43%
harkonen kisgyerek! én eddig is tudtam h a gyerekzár mire való....a központi zár nyitja, de az enm mükődik....
2014. szept. 2. 21:37
 8/15 A kérdező kommentje:

Elmehetsz valahova :) nem pont a te válaszodra voltam kíváncsi, szóval húzz innen a francba! nem árulod el :D most megyek és sírok az ágyikómban...öcsém kicsit sem vagy gyerekes :D de hogy még az olvasás sem megy. .. ,,köszönöm szépen!"

Bár kétlem, hogy tudnád mi a baj, és csak játszod az eszed :) mindegy fölösleges sorok ezek, mivel már rég kész a kocsi. Én vagyok bunkó? Mester te jössz itt nekem az ajtógombbal :D meg: ,,gondoltam szólok" neked kéne moderálnod magad :) gondoltam szólok :)

2014. szept. 2. 21:43
 9/15 A kérdező kommentje:
Elnézést kedves BaRnEy--StInSoN ez nem neked szólt :)
2014. szept. 2. 21:43
 10/15 anonim ***** válasza:

"harkonen kisgyerek! én eddig is tudtam h a gyerekzár mire való....a központi zár nyitja, de az enm mükődik...."

Akkor még egyszer: a gyerekzár független a központi zártól. Majd ha lesz autód próbáld ki.

:)

2014. szept. 3. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!