Davidalex kérdése:
Opel Corsa C 1.2 16v Club 2002 -es évjáratban elképzelhető, hogy nincs ABS? Német adatlap szerint van, de a tulajdonosa nem tudja. Szép napot!
Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 09:00
1/3 anonim válasza:
éppen még nem volt kötelező az abs, szóval akár az is lehet hogy nincs
a tulaj adja rá a gyújtást, és majd látja a műszerfalon hogy mi van, mi nincs, feltéve, hogy nem égett ki az izzó :)
2/3 anonim válasza:
12 éves kisautó, el tudom képzelni hogy nincs benne. Én azon lepődtem meg, hogy 4-5 éves autókban van olyan, amiben nincs ESP. Szerintem ennek manapság, 4-5 éve is tök alap dolognak kéne lennie.
Nekem a 9 éves (amit már nem mondanék újnak, még kimondottan fiatalnak sem) autómban van ESP, az ASR, CDC, stb mellett. Pedig az enyém sem egy nagy feltűnő prémium luxuskocsi, csak egy Astra...
3/3 anonim válasza:
Nyomjon egy satut aztán megtudja. De ha van benne ,csak rossz ,és a visszajelzőlámpa is ki van iktatva ,akkor látszik a motortérben az abs elosztó, vagy a leszedett keréknél a fordulatérzékelő drót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!