1.8 as turbo motor vélemények?
Figyelt kérdés
VW, Skoda Audi Seat
megéri venni ilyen motorral vagy szinte az összes szét van hajtva?
2014. aug. 28. 11:39
1/8 anonim válasza:
Én nem vagyok turbo párti, sokat számít, hogy használták, elég lutri én nem vennék...
2/8 Dörmögő válasza:
Megéri-e?
Ezt neked kell eldöntened. Alacsony fogyasztást el is felejtheted egy ilyen benzinmotornál.
3/8 A kérdező kommentje:
az világos csak h maga a motor az jóe
2014. aug. 28. 14:17
4/8 anonim válasza:
Nagyon megbizható konstrukció,és emellet nagyon sok van belőle.Ezért jó az alkatrész ellátása,árai is.
5/8 anonim válasza:
Az 1.8T-k fogyasztása nem nagyobb, mint akármelyik hasonló teljesítményű 2 literes szivó benzinesé, csak ha már turbót emlegetsz, akkor egyből mindenkinek egy olajkút jut eszébe.
Elég jó konstrukció a klasszik 1.8T, ezt jól megcsinálta a VW. De a turbófeltöltő sem örök életű, általában 300-400 000km környékén szokott jönni egy felújítás és utána dolgozik tovább. Ha nagyon gyilkolták, akkor ez az intervallum mondjuk feleződik :D
6/8 anonim válasza:
Kb hasonló a fogyasztása mint a nagyobb szívó benzineseknek, és nem kell attól tartani hogy a turbo-t cserélni kell! Alapból az 1.8 turbo-s győri motorok jó konstrukciók!
7/8 Dörmögő válasza:
Nekem nem jutott eszembe égbeszökő fogyasztás, inkább csak azért írtam mert sokan a a turbóbenzinesről azt hiszik hogy kevesebbet eszik. Én is azon a véleményen vagyok hogy egy ugyanilyen teljesítményű és hasonló fogyasztású szívóbenzines okosabb döntés lehet a motor egyszerűbbsége miatt.
8/8 anonim válasza:
Tsi motorra gondolsz? Főnökömnek 1.8 tsi superbje van, nem panaszkodott, hogy gond lenne vele, olyan 160-200e körül lehet benne. Fogyasztás se vészes 7,5-8.5 között járkál vele, ennyit egy 2 literes szivó is benyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!