Miért ilyen drágák a Volvok?
én meg azt nem értem, h a bmw-nek mér ennyi az ára, sztem durván túl vannak árazva...
egy 330i-ből már kijön egy C30 T5 is, és sztem egyértelmű, h melyik a jobb választás...
hozzunk fényt a sötét éjszakába
1 axióma
volvót bmwvel nem hasonlítunk össze. Mivel az egyik elöl a másik hátul kapar
2. axióma a bmw nincs egy árban a volvóval.
3. axióma ami egy volvoban extra az egy lexusban széria.
A másik az audi, nos igen vele egy kategóriában vala
mind a kettő alapjáraton elöl kaparós vagy összkerekes.
A volvo másik ellenfele a saab.
A volvo legfőbb védjegye a biztonság. Ámbártorkodnék megjegyezni, hogy biztonsági szempontból telljességgel mind1 hogy egy audiban egy volvoban egy saabban vagy egy cadillacban ülsz. Ki fogsz szállni belőle, hiszen mind1ik ötcsillagos.
beszéljünk a volvo különlegességéről. Rövid de tömör lesz
D5 T5 AWD. a volvo 5 hengeres turbódízel és turbós benzin motorja világrengető a maga kategóriájában! az összkerékhajtás fejlett.
Visszafogott udvarias kocsi. Egy volvoval nem köpködnek meg.
ÉÉS olcsóbb mint egy bmw\merci\lexus.
Így visszatérve a kérdés értelmetlen. (mivel alapáron a bmw és a merci is fapad, így drágábnak tűnhet a volvo, de ha ugyanazok az tételek szerepelnek az extralistán akkor 4 5 millió forintos különbség is kialakulhat!
Nincs igazad, nem jön ki egy volvo árából egy bmw vagy audi
azonos kategoriába felszereltség mellett. Jóval drágább mindkét német márka. Azért ilyen drágák, mert prémium autók (legalábbis itthon annak számítanak), kényelmesek,és legelső sorban nagyon biztonságosak. Aránytalanul drágábban ugyanakkor mint egy nem prémium autó hasonló felszereltséggel, de erről szól a prémium érzés:) A bmw vel vagy az audival viszont nem egy árban vannak, jó egy két vagy mégtöbb millios különbségeket találhatsz. Ha már csak azt vesszük, hogy egy csúcskategóriás volvo ha mindennel telepakolod, akkor sem lesz több 16 millionál, egy hatos audi ami rendes kb. onnan kezdődik... a volvo s40 alapára kb 5-6 millio forint között lehet asszem, a bmw 3as 9nél kezdődik alapáron...stb...részletes infok a honlapokon megtekinthetőek (bocs a számbeli tévedésért, most nemtudom aktuálisan de van hatalmas különbség csak azt akartam érzékeltetni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!