Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meg lehet ülni egy Honda CR...

Meg lehet ülni egy Honda CR 500-at vagy nehezen? F/24

Figyelt kérdés
125-ös motorom volt és most akarok venni egy cr 500-at.
2014. aug. 27. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Meg persze. Ha van egy kis izom is a csonton akkor biztosan:) Én simsonról váltottam egy honda hornet 600-ast. Most leszek 23 éves. Bele kell jönni persze, de ha van tapasztalat, akkor sima ügy:)
2014. aug. 27. 22:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak óvatosan.Egy 250 4t krosszmotrot sem lehet szinte kimotorozni, úgyhogy ez meg felesleges.

Szerintem az első az lesz hogy hanyattcsapod magad.

2014. aug. 27. 22:48
 3/4 anonim ***** válasza:
A cr500 nem gyerekjáték, borzasztó erő van benne. Komoly tapasztalat kell hozzá, hogy ne törd össze magad azonnal. Igazából meglehet ülni persze, de hideg fej és agy kell hozzá. Mondjuk nem mindegy, hogy a tapasztalatodat (írod, hogy 125ösöd volt) min szerezted...pl nem mindegy, hogy egy cbr125ön vagy cr125ön.
2014. aug. 28. 15:26
 4/4 anonim ***** válasza:
és honnan vennél cr500-at? az országba van vagy 2db kb.azok se eladók.Az alkatrész hozzá aranyárban van.
2014. szept. 5. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!