Mi lehet a baj Suzuki Swift (2000) autóval?
Problem megválaszolta..
végig kell nézni az üzemanyag rendszert, a szűrőt, a csövet, a befecskendezőt, illetve megsaccolni melyik jeladóval lehet gond ötödikben..
én a benzinhiányra szavaznék, de levegőhiány is lehet..
üzemanyagszűrő, légszűrő...(csere,tisztítás)
Ha ez rendszeres probléma, tehát délután fél2 kor beteszed 5-be, és akkor is csinálja, 4 ben viszont elmegy a világ végéig, akkor nem üzemanyag a problem.
Ha neked ez csak egyszeri alkalom volt, akkor a közeljövőben figyelj oda. Nézd. Dugulás nem igazán szokott magától megjavulni. olyan nincs hogy csak kicsit dugult el.Vagy a motor szív eleget, vagy az ac nyom többet, szóval vagy eldugult, vagy nem. AC pumpa szintén nem javul meg magától. És az nem szokott csak úgy menet közben tönkremenni. Szerintem a gyújtással lesz gondod neked is. Nekem is volt hasonló. Fogalmam nincs nekem konkrétan mi volt a bajom, mert azonnal bementem a boltba, megvettem hozzá mindent. trafó, kábelek, rotor, elosztófedél, a gyertya,(nem sokkal ment 10 000 fölé emlékeim szerint) és azóta semmi baja a kocsinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!