Opel Corsa B vélemények?
Figyelt kérdés
18éves srác vagyok első autóm lenne,városba,kimenni vidékre(30km) és 1évben egyszer,kétszer felmenni Fehérvárra látogatóba.Mi a véleményetek róla jó autó?Köszönöm szépen a válaszokat!
2014. aug. 25. 19:40
1/5 anonim válasza:
Az 1.2-essel van némi tapasztalatom, eléggé lomha, cserébe nem igen eszik 6-nál többet, volt egy túlmelegedési problémája (termosztát nem nyitott), ékszíjat is ledobta egyszer, meg az alja is rohad, ráadásul elég alacsonyan ül a kocsi gyárilag, volt, hogy egy egyszerű földúton leért, és eltört a benzinvezeték, úgy kellett elhúzni. Ez egy konkrét autó volt. Hoztak be hozzánk B Corsát még berohadt kézifékkel, rossz szervószivattyúval, törött leömlővel (kifújt, így a lambda-szonda rossz értéket kapott, amitől rossz jelet küldött és ocsmányul járt), szóval érdemes megnézni, milyen állapotút veszel.
2/5 anonim válasza:
á, akkor már én se veszek. ezek a rossebes korzák is elromlanak.
3/5 A kérdező kommentje:
Nincs olyan autó ami nem rohadna,és ilyen árban vam... 1-2évig használni szerintem megérné,csak nem tudom,hogy a tapasztaltabb emberek szerint megérné-e? ezért tettem fel kérdést,és köszönöm a válaszokat,ha valaki tud valamit irjon,kérem megköszönném!
2014. aug. 25. 23:51
4/5 anonim válasza:
egy embernek teljesen jó. most nem a linkesről beszélek, hanem s Corsa B-ről.
5/5 anonim válasza:
Én sem lebeszélni akarlak róla, csak személyes tapasztalatokat írtam. Most pl. egy régi Swiftet hajtok lassan 4 éve és szerintem az nagyságrendekkel megbízhatóbb autó, pedig az is ugyanannyi idős, mint a Corsa volt (16 éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!