Opel Corsa C személyes vélemények?
én imádom, kifogtam egy kitűnő állapotút (nem is volt olcsó)
azóta a típushibák ugyan előjöttek (kormánymű, izzófoglalat, sportülés kopás) de nem volt vészes
az enyém az olajat kicsit eszi, de ez 1.8-as 16 szelepes ecotec motor
városra tökéletesen elég egy 1.2-es, még keveset is fogyaszt, könnyű parkolni, ezekben általában van klíma, szóval jó választás
Nekem egyel nagyobb és újabb Astrám van. De általánosságban el tudom mondani, hogy ez a régebbi Corsa abból a szempontból jó, hogy nem kerül a szervizelés és az alkatrész árak olyan horror összegbe, mint az újabb Opeloknál.
Emiatt viszonylag olcsó fenntartású, megbízható autó. Még szívó benzinmotorral meg főleg. Városba tökéletes az 1.2-es is.
Nagyon jó kis gép.Nekem 1.7 Isuzu dízelem van,túl vagyunk a 400.000km-en,szinte állandó városi használatban.Jól bírja,voltak kisebb hibák,de pld.a kuplung még gyári!!!
Kormánymű az agyenge pontjuk,de sajna minden autónak vannak rosszul eltalált részei.Én tudom ajánlani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!