Kocsim nem indul mi lehet a baja? Olyan mintha forgatni akarná, de nincs elég ereje ahhoz, hogy beröffentse.
Figyelt kérdés
Egy idő után meg "elfogy" az ereje. Az elmúlt 1 hónapban többször is csinálta ezt, de mindig megjavult egy pár perc után magától. 8éves Swiftem van.
aksijával nincs gond.
2010. jan. 16. 10:40
1/9 anonim válasza:
Szerinted mi autószerelők vagyunk? És amugy is igy látatlanba megmondani?
Na ne.
Inkább vidd el egy szerelőhöz az majd ad a kérdésedre választ!
2/9 A kérdező kommentje:
mi LEHET
LEHET
LEHET
2010. jan. 16. 11:17
3/9 anonim válasza:
Lehet az önindítód kezd fáradni?! Megkell mérni az áramfelvételét.Ha az aksi tuti jó akkor ő a következő hibaforrás.(szerintem)
4/9 anonim válasza:
Akit nem érdekel ez a téma mi a f@sznak ír bele!!
5/9 anonim válasza:
Felső holtpont jeladó(FHP) hiba lesz. Vagy csere vagy kitisztítás.
6/9 anonim válasza:
A jeladó nem vesz le feszt,nem lustítja a forgatás intenzitását.Ha normálba teker és abszolut nem indul (kifáradásig) úgy elképzelhető.
7/9 anonim válasza:
az ereje szerintem az akksitól fogy egy idő után
8/9 anonim válasza:
Nincs szikra, nem kap benzint, nem forgatja eléggé az önindító.
Egy általános kérdésre ilyen válasz adható.
Gartula annak a válaszadónak aki innen megmondja, hogy felsőholtpont jeladó...
9/9 A kérdező kommentje:
volt ilyen baja régen is, igaz azóta lett töltve az akksi, de csinálta már 1-2 nappal töltés után is...
meg változó, van hogy 2 hétig minden nap mentem vele és nemcsinálta, volt hogy 1 nap után már bas.akodik... :S
2010. jan. 16. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!