Ha egy papírok és rendszám nélküli terepjáróval, földúton és/vagy erdőben Off-road-ozok megbüntethet a rendőr?
Csak földút, közútra nemmenék!Jah és nincs jogsim:)
De nem mintha az erdőbe vagy földúton járna rendőr de érdekel.
Ha magánúton, vagy valakinek a magánerdejében csinálod engedéllyel akkor semmi gond.
Csináld meg a jogsit.
Most nem a jogsival van a probléma az hamarosan lesz, egy éven belül, de akkor is elkaphatnak szval inkább amíg nincs jogsim addig rallyzok merthát ha úgy elkapnak akkor a jogsit el is vehetik!Am egy másik kérdés kérlek erre is válaszoljatok:Egy ilyen papír nélküli autó visszahelyezése forgalomba és rendszámtétel mennyibe kerülhet össz-visz?
Köszönöm az eddigi válaszokat várok még többet is!
Ahham, hát az a baj ha erre jár is rendőr az biztos hogy a Nissan terepjárójukkal jönnek aminek nem elég ha a szántóföldre mászok, ha Fordal vagy Skodával jönnének fel sem tettem volna a kérdést:)
Egy crossmotorral a terepjárójukat nem nehéz otthagyni, de autóval már komolyabb ügy, szval hanyagolom inkább a dolgot és megvárom míg lesz jogsim, azt az egy évet majd csak kibírom, azt megpróbáljuk a masinát forgalomba helyezni azt go!
No igen, elég nagy dilemmába vagyok, ingyé kaptam a kocsit, elég jó állapotú, nem lenne érdemes eladni vagy bontóba adni(mert abból a pénzből ennél jobb terepjárót nem nagyon tudnék venni, és nekem mindenféleképpen terepjáró kell:)).Az egyik dolog hogy ahol én lakok a vadászok simán végigmennek a falun egy régi UAZ kisbusszal 20km/h-val rendszám nélkül.Az hogy nincs jogsim most mellékes, mert hamarosan lesz, ami zavar az hogy ha vissza akarnám helyezni az autót akkor úgy tudom hogy az 250eFt lenne, ez elég nagy költség főleg mert mivel nem gazdag családból vagyok ez elég nagy pénz, az meg a másik ha nem megy át a műszakin.Ha meg elkezdek vele szórakozni ott is megvan a lebukás esélye, mert földúton mennék de minimum 1km közúton át kellene mennem hogy megfelelő terepre jussak:/
Ha elkapnak pénzbirság jogsi eltiltás elvétel.
Cumi az egész, majd összepókerezem a pénztXD
Remélem sikerül megoldanom a dolgot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!