Egy 'B' kategóriás jogosítványt mennyi idő letenni?
Figyelt kérdés
Nincs semmi tapasztalatom,a kreszteszt.infó oldalán gyakoroltam.2014. aug. 24. 18:13
1/12 anonim válasza:
2-3 hónap, mert az elsősegélyt meg kell tanulni, le kell vizsgázni. Aztán a kreszt meg kell tanulni, le kell vizsgázni. Aztán mész 30 gyakorlati órára, ez alkalmakként egy óra, tehát az 30 nap és nem minden nap mész. Végül a vizsga nem azonnal van, hanem központilag kapsz időpontot, az is idő még. Ez egy kicsit hosszabb folyamat így összesen, de nem annyira vészes.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. aug. 24. 18:31
4/12 anonim válasza:
Március közepén kezdtem, Május végére végeztem mindennel, és Júnis első hetében volt a forgalmi vizsga. Elsősegély már volt, mert motorból régóta megvan a jogsi. Egyébként ha le kell rakni azt is, az nem húzza az időt, mert amíg jársz vezetni, az alatt is meg lehet csinálni.
5/12 A kérdező kommentje:
Még kérdések:Októberben el lehet kezdeni?Mennyibe kerülne?Ha megbukok mennyi pénz megy kárba?
2014. aug. 24. 18:49
6/12 anonim válasza:
3hónap alatt simán le lehet tenni. Én egyszerre mindig 2órát vezettem.
7/12 anonim válasza:
Bármikor el lehet kezdeni, én is télen kezdtem, hóban. Összesen mindennel együtt 140 ezer forint, ha mindenből elsőre tudsz megfelelően teljesíteni és nem kell egy pótóra sem.
8/12 anonim válasza:
én 2 éve június 15 körül kezdtem, augusztus 31-én volt a gyakorlati vizsgám, szeptember 20 környékén meg kézhez kaptam a jogsit, kb 170-180 volt, mindenből elsőre átmentem, elsősegélyt meg már korábban megcsináltam mopedhez.
10/12 anonim válasza:
"170-180 volt, mindenből elsőre átmentem"
Lejbe? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!