Ha egy trabant és egy régi szuzuki swift ütközik melyik autó törik jobban össze?
Figyelt kérdés
És melyik autós éli túl az ütközést?2014. aug. 24. 17:28
11/12 anonim válasza:
hát inkább a szuszka törik össze nagyobb eséllyel de ha légzsákos a szuszka akkor abba nagyobb a túlélési esélyed de a trabant amibe biztonsági öv van csak ott tuti hogy egy 100-as tempónál ott maradsz
12/12 Benkoos válasza:
Balesetfüggő.Trabis ütközésnél(nem az én hibámból)a számból kiesett cigaretta megégette kis lábamat.Suzukis karambolnál(én hibám)mindhárman karc nélkül kiszálltunk.
Láttam porrá tört Skodát,a Trabinak púpos volt a motorházteteje.Ez nyilván 1000-ből egy.
Sebesség,ellenfél és szerencse kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!