Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit jelent az hogy valaki...

Mit jelent az hogy valaki tiltásig húzatja az autót?

Figyelt kérdés
Szoktam hallani, hogy tiltásig nyomja valaki a gázt? Ez mi lenne? Az a határ amikor a fordulatszám mérő már full pirosban van és szinte kiakad? Köszi a választ előre is! :)

2014. aug. 22. 22:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Olyankor szoktam odaszólni hogy na tekerd tiltásig a biciklit had ordítson a gumi, persze akkor már nem tetszik nekik a dolog, héha még szövegelnek is, na akkor kapnak egy fülest, utánna meg mint a ma született bárány."

mi ez a baromság? :D kiknek szoktál odaszólni vagy mivan? :D te ott álsz minden ember mellett aki épp letiltatja az autóját, számolod hányszor, feljegyzed, kifigyeled ha tönkremegy a kocsi aztán meg beszólogatsz meg füleseket osztasz? be vagy te narkózva? :D

1. nem tudhatpd ki miből vette a kocsiját

2. akár kapta, akár megdolgozott érte, neked ahhoz nem sok közöd van hogy nyírja ki...

3. ha nem üresben tiltatod egy óráig, elég sokára fog tönkremenni a motor, pont azért van benne, hogy olyan fordulatszámokon már ne üzemelhessen a motor, ami drasztikusan rövidítené az élettartamát...

egy váltó, kupplung, féltengely jóval hamarabb lesz kuka a forszírozott használattól...

2014. aug. 23. 22:26
 12/12 anonim ***** válasza:
a sok kis takonyról beszélek, akikből az utcában is van vagy 15. Őket ameddig egyben van a kocsi csak azzal látod, utánna pedig mikor már hazavágták, akkor jó a bicikli is, mert megcsináltatni már nincs lóvé. Ahhoz semmi közöm hogy miből veszi, de ahhoz már igen mikor a repedt fazék este 10 után ordít az ablak alatt, meg az utcavégén összegyülnek és turáztatják a szarjukat. Én megtehetném hogy bőgetem a 159-es Alfámat, és tiltásig veretném, legalább az bír is menni, nemcsak üveghangon vinnyog, még sem teszem mert nincs értelme, egy kocsi nem arra van tervezve. Az meg hogy beszólogatok nekik, olyankor van mikor látom hogy bicikliznek el a ház előtt.
2014. aug. 24. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!