Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda CRX DelSol ESI 1.6-ra...

Honda CRX DelSol ESI 1.6-ra milyen kipufogódobot ajánlotok?

Figyelt kérdés

Most egy Dupla végű Sebring van rajta, de nekem túl halk ez a kipufogó, nincs túl hondás hangja :/ Ilyesmi hangot szeretnék: https://www.youtube.com/watch?v=OW6fOQ4BSp8

Ezt találtam eladót: [link]

Érdekelne hogy ezzel hasonló lenne-e a hangja mint a videóban. Mostaninak ilyesmi a hangja , csak jóval halkabb: https://www.youtube.com/watch?v=PFX7K93qO6k Hollandiában élek, ezért linkeltem Holland oldalt!

2014. aug. 22. 17:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát ha úgy nézed akkor az üzemórás motorokon meg szűrő sincs. Lásd VFTS lada.
2014. aug. 22. 23:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Én vagyok sötét, közben meg te beszélsz tuningolt kocsikról?

Ember, a tuning nem ott kezdődik, hogy rárakunk a kipuff végére egy sportdobot, hogy "Honda-s" hangja legyen. A motort, futóművet, féket tuningold, és teljes kipufogó rendszert csináltass hozzá. Minden más csak dísz, csicsa.

"De sajnálom hogy ezt magyarázni kell :)"

2014. aug. 23. 10:03
 13/16 A kérdező kommentje:
Már régesrég emgvannak a terveim az autóhoz. motor futomú fékek turbók... motor kompletten fel lesz készítve a turbósításhoz. Igen új dugattyúk új hajtókar. szinte minden cserélve lesz. DE Perpill le kell dolgoznom egy kis tartozást, és addig is akarnék rá valami értelmes dobot. De sajnálom hogy az anyagi helyzetemet kell magyaráznom egy ilyen nyomorultnak, kinek seköze hozzá, mégis kötekedik. Holott azt sem tudja mi van vagy ki vagyok. Szerintem többet tudok a tuningolásról mint amit te valaha is tudni fogsz, ugyanis ez nekem az életem, a szenvedélyem :) És az hogy nem látok bele egy kipufogódoba hát istenem :D Én sem vagyok mindenható. De ahány kérdést felteszek midnig jön egy gyökér aki ahelyett hogy értelmes választ adna, nekiáll pattogni meg gyökérséget írni. ha beszólok neki meg visszaugat -.- Feltettem egy egyszerű kérdést. Hisz talán valaki használt már ilyen kipufogót az oldalról. De ha még ezt is magyarázni kell drága éjsötét barátom, akkor már tényleg sajnálni tudlak :) Örülnék ha többet nem írnál ehez a kérdéshez, mert nem vagyok kíváncsi a nyekergésedre. Ha írsz az sem érdekel, befejeztem veled. Nem is ismersz de pattogni azt tudsz. Tipikus magyar ember vagy. Ha valaki megkérdezi tőled mennyibe kerül a tej, te aszondod neki vegyen inkább teát -.- Gratulálok!
2014. aug. 24. 08:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Egészségedre.

"Szerintem többet tudok a tuningolásról mint amit te valaha is tudni fogsz, ugyanis ez nekem az életem, a szenvedélyem" - ne általánosíts, talán ismersz személyesen, okoska?

Én nem pattogtam, egyszerűen idegesítő, ha valaki többnek akar látszani, mint ami valójában. Rakhatsz te akármilyen dobot a kocsira, nem lesz tőle egy NSX. De nem baj, had bömböljön mind a 125LE (vagy csak 106?) a del Sol alól. Az ám a menő dolog...

2014. aug. 24. 10:14
 15/16 anonim ***** válasza:
1.6-os motort turbósítani, dugattyúkat meg hajtókart cserélni... Mégis minek?
2014. aug. 24. 14:33
 16/16 A kérdező kommentje:
Miért ne? 180-200LE a cél minimum. Attól függ Turboval mennyire lesz több.. Annyi bőven elég ehez a kasztnihoz. Első ízben kapni fog egy 160 LE-s motort. Az lesz szépen felpeckelve :) Sokaknak annyiból áll a tuning hogy beleraknak egy erősebb motort azt jólvanazúgy :) De az nem tuning, Az csak motorcsere :) Utolsó válaszoló kérdésére pedig anyit mondanék, Mert ez az álmom, a szenvedélyem. sokan feleslegesnek tartják, de én nem tartozok abba a csoportba :)
2014. aug. 24. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!