Valóban ugyanannyit fogyaszt az autó?
Egyik haverom ugy vezet a városban, mint egy őrült.. Padló gázzal indul, mindig satufék.. Azt mondja, igy nem fogyaszt többet a kocsi, mintha "normálisan" vezetne.
szerintem nem igaz, Szerintetek?
# 11/
Amenyiben én b***szok a fogyasztásra akkor nem azt mondom, hogy "így nem fogyaszt többet", hanem azt, hogy "többet fogyaszt de baxok rá!".
Értem?
"Amenyiben én b***szok a fogyasztásra akkor nem azt mondom, hogy "így nem fogyaszt többet", hanem azt, hogy "többet fogyaszt de baxok rá!". "
Nem nem, ez még a gazdagoknál sem igy van, tudok én olyat aki személyesen jön és magyarázza nekem, hogy a 4.2-es Audi A8 (benzin) 10 litert eszik úgy hogy halad vele. Aztán 300 kilóméterenként jár tankolni... Tudatalatt nagyon jól tudja hogy 20 litert eszik, de saját magának sem akarja beismerni, hiszen tisztában van vele, hogy egy 3.0 TDI is elég lenne és sokat spórolhatna. De igy is megengedheti magának, szóval addig is hazudik saját magának is.
És a legtöbb gyorshajtó, vagy nagymotoros autókkal járó emberek ilyenek.
11-es voltam.
Köszi a válaszokat!
De akkor nem is érdemes ezzel győzködnöm hogy többet eszik a kocsi, mivel úgyse ismeri meg... ő gondja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!